Kiss Music News

The Weeknd la Super Bowl, sursă de inspirație pentru meme-uri?

The Weeknd a susținut un show incendiar la Super Bowl!

The Weeknd a susținut în weekend unul dintre cele mai importante concerte din cariera sa – show-ul din pauza publicitară de la Super Bowl. Îmbrăcat într-un costum roșu, și acompaniat de un cor, artistul a făcut un adevărat spectacol pe scenă, interpretând o parte din cele mai cunoscute hituri ale sale.

Ceea ce fanii nu știu este faptul că artistul nu a fost plătit pentru a susține acest concert. Dimpotrivă, The Weeknd a investit din propriul său buzunar 7 milioane de dolari, pentru ca acest show de 13 minute să aibă loc în pauza de la Super Bowl.

Însă, unul dintre momentele sale artistice s-a transformat într-o adevărată sursă de inspirație pentru meme-uri. Pentru piesa „I Can't Feel My Face”, artistul a fost filmat într-o cameră plină de lumini aurii, iar imaginile distorsionate i-au inspirat imediat pe utilizatorii de pe Twitter, care au publicat o mulțime de meme-uri.  

 

Un utilizator a asemănat imaginile cu The Weeknd cu: „Ceea ce văd colegii mei pe Zoom, când eu cred că am camera oprită”. În timp ce altă persoană a glumit pe seama fotografiilor, scriind că așa arată „Galeria mea foto, după ce îmi recuperez iPad-ul de la un copil mic”.

 

De asemenea, un alt utilizator a dezvăluit că imaginile distorsionate cu The Weeknd, îi aduc aminte de acel moment când „părinții încearcă să te sune pe FaceTime”.

Alții au asemănat coregrafia lui The Weeknd, cu un mers haotic: „Când intri într-un apartament unde știi că au un câine”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.