Kiss Music News

Cine este tânărul care a primit primul Golden Buzz de la „Românii au talent”, sezonul 11. Povestea băiețelului care a cucerit juriul

Filip Cioc este primul concurent care a primit Golden Buzz în sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent”.

Sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent” a debutat săptămâna trecută, la PRO TV, iar în prima ediție, ne-am bucurat și de primul Golden Buzz.

Cel care a primit primul „Golden Buzz” este Filip Cioc, băiețelul în vârstă de 10 ani, care a emoționat juriul până la lacrimi. El locuiește în Galați și a venit să cucerească scena de la „Românii au talent”.

Băiețelul s-a născut prematur, iar părinții au luptat să îi ofere șansa de a avea o vedere cât de cât funcțională. Cu mari eforturi, au mers să îl opereze în SUA, dar situația nu s-a rezolvat în totalitate. La doar 2 ani, Filip și-a uimit familia când a început să cânte. De la de 5 ani a început lecțiile de canto, iar un an mai târziu a ajuns să studieze pianul. Și în doar trei ani, el a ajuns să urmeze cursurile de teatru muzical.

În ciuda faptului că are deficiențe de vedere, Filip își urmează visul și depășește barierele apărute în viața sa. Este stăpân pe calitățile sale vocale și a fermecat atât juriul cât și publicul cu interpretarea piesei „Never Enough”.

„M-am emoționat foarte tare. Ai adus foarte multă emoție pe scena de la Românii au talent. Bravo”, a spus Andra emoționată. „Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta”, a spus Florin Călinescu, în timp ce a apăsat butonul auriu.

„Nu mă așteptam ca cineva să-mi dea Golden Buzz. Am venit aici să bucur oamenii. În sufletul meu e ca o explozie de particule roz”, le-a spus băiețelul, în culise, lui Smiley și lui Pavel Bartoș.

Urmărește aici momentul emoționant!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.