Cool Stuff

Zodii care nu se suportă între ele. Cuplurile care nu au mari șanse să rămână împreună

Care sunt perechile de zodii cărora astrologii le recomandă să păstreze distanța.

În timp ce unele zodii pot ajunge la o compatibilitate de până la 100%, altora astrologii le recomandă să păstreze distanța. Desigur, există și excepții, dar în acele cazuri este vorba de eforturi mari din partea ambilor parteneri. Iată care sunt cuplurile din horoscop care au șanse mici să rămână împreună.

Berbec și Capricorn

Aceste două semne au caractere total diferite. În timă ce Berbecul acționează mereu instinctiv, fără să stea prea mult pe gânduri, Capricornul analizează prudent fiecare pas. Chiar dacă la început există atracție, acesta din urmă trebuie să fie conștient de faptul că un Berbec nu poate fi schimbat. Mai mult de atât, în relație, Capricornul tinde să fie rece și distant, în timp ce Berbecul e pasional și tandru.

Vărsător și Scorpion

Relația între două zodii încăpățânate și orgolioase nu are cum să meargă. Scorpionul nu va lăsa de la el, iar Vărsătorul va face ca totul să fie în favoarea sa. Cuplul ar putea avea un viitor doar dacă Vărsătorul reduce numărul conversațiilor, pentru ca Scorpionul să acționeze, arătându-și afecțiunea.

Leu și Taur

Relația dintre cei doi e cu două tăișuri, ori fac compromisuri și sunt fericiți, ori ajung să se rănească reciproc. Una dintre cele mai mari probleme este încăpâțânarea. De cele mai multe ori, acest lucru înseamnă că primesc tot ceea ce își doresc. Și doar știm cu toții, regele poate fi doar unul.

Berbec și Taur

Două semne total opuse! În timp ce nativii din Taur preferă să se relaxeze în timpul liber, la polul opus, Berbecii privesc acest lucru ca pe o pierdere de timp. Aceștia sunt activi, aventuroși și mai mereu, în căutare de noi experiențe.

Rac și Săgetător

Racii sunt genul de persoane serioase și statornice. Nu își schimbă des părerea, sunt foarte timizi și introvertiți. În schimb, nativilor din Săgetător le place să fie în centrul atenției. Aceștia sunt extroveriți și iubesc să-și facă noi prieteni.

Balanță și Scorpion

În general, Balanțele preferă să evite conflictele. Acestea nu suportă persoanele negative, încercând să elimine acest tip de comportament din cercul lor de prieteni. Pe de cealaltă parte, Scorpionii sunt genul spun mereu ce au pe suflet și pot genera discuții în contradictoriu. De asemenea, scorpionii sunt genul răzbunător ce nu iartă orice lucru, iar Balanțele fix invers.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.