Kiss Music News

G-Eazy, părăsit din nou. De ce s-a despărțit Ashley Benson de celebrul rapper?

Deși ne așteptam să auzim clopote de nuntă, Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit după nouă luni de relație.

Ashley Benson știe ce își dorește de la o relație și se pare că G-Eazy nu se potrivește criteriilor ei. Deși păreau mai fericiți ca niciodată și fanii se așteptau să audă clopote de nuntă, cei doi s-ar fi despărțit.

O sursă apropiată lui Ashley a povestit pentru E! News că starul din „Pretty Little Liars” s-a despărțit de rapper în urmă cu câteva zile. Potrivit declarațiilor acesteia, actrița și muzicianul „s-au certat foarte mult în ultima perioadă”.

„Lui Ashley nu-i plăcea felul în care se comporta în jurul ei”, a dezvăluit sursa. „Vibe-ul nu era bun. Ea a pus capăt relației”. Încă un motiv ar fi faptul că actrița „a smțit că el nu era pe deplin dedicat ei”.

Apropiatul cuplului spune că Ashley a fost întotdeauna conștientă de faptul că G-Eazy „a fost bărbatul doamnelor”, dar „a început să aibă îndoieli doar după ce relația lor a început să fie mai serioasă”.

Nu este prima dată când rapperul este acuzat de infidelitate. Se pare că aceasta ar fi fost o problemă constantă în relațiile lui anterioare. În octombrie 2018, când el și fosta iubită, Halsey, s-au despărțit, o sursă a declarat că el „flirta cu mai multe fete în public”.

Până în acest moment, niciunul dintre cei doi nu a comentat zvonurile, dar o căutare rapidă pe Instagram-ul actriței, arată că aceasta nu-și mai urmărește fostul. Știrea despre despărțirea lor vine la doar câteva luni după ce rapperul își declara dragostea pentru iubita lui pe rețelele de socializare: „La mulți ani frumoși @Ashleybenson. Te iubesc până la lună și înapoi”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.