Kiss Music News

Încă un Golden Buzz! Cine este adolescentul care i-a dat pe spate pe Smiley și Pavel Bartoș la „Românii au talent”

Ascultă-l acum pe Rareș Tufea, tânărul care a primit un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș!

Rareș Tufea este al doilea concurent care primește Golden Buzz în sezonul 11 Românii au talent. Momentul său artistic i-a impresionat enorm pe jurați, însă, cei care au fost cuceriți cu adevărat de talentul său au fost Smiley și Pavel Bartoș, care au apăsat butonul auriu.

Rareș are doar 16 ani și a reușit să îi impresioneze pe toți cu o interpretare de excepție a piesei Jelous, scrisă de Labirinth. A cântat cu emoție și a performat și la pian, iar întregul număr i-a adus calificarea direct în etapa semifinalelor.

Membrii juriului s-au arătat extrem de impresionați de interpretarea de excepția a tânărului și l-au complimentat pe măsură.

Rareș este minunat, vocea ta sună impecabil și faptul că știi să cânți atât de frumos la pian… Ai o tehnică vocală impecabilă, ești perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc, o las așa jos”, a transmis Andi Moisescu.

Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu îmi vine să cred că tu la 16 ani, poți să cânți atât de bine un cântec ca acesta. Ai atins punctul meu sensibil și coarda sensibilă și mi-a plăcut tare mult”, a adăugat Andra. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.