Cool Stuff

Kim Kardashian, acuzată că minte. De ce o critică fanii acum?

Kim Kardashian face ce face și iar ajunge să fie criticată de fani, în mediul online.

Kim Kardashian face ce face și iar ajunge să fie criticată de fani, în mediul online. De data aceasta, Kim a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu o pictură realizată de fiica ei, North West. În imaginea respectivă apărea un peisaj superb, care părea a fi pictat mai degrabă de către un adult, și nu de o fetiță de șapte ani.

Astfel, fanii au criticat-o imediat pe Kim și au acuzat-o că minte, aceștia fiind siguri că pictura nu este realizată de către micuța North.

Văzând acuzațiile, Kim a ripostat imediat în mediul online și a oferit câteva explicații, pentru cei care nu au încredere în ea.

Fiica mea și prietena ei au început să urmeze cursuri de pictură în ulei, unde talentul și creativitatea lor sunt bine încurajate și susținute. North a lucrat din greu la această pictură și a durat câteva săptămâni până când a fost gata”, a declarat Kim Kardashian.

Ca o mamă mândră ce sunt, am vrut să le arăt tuturor pictura ei. Iar acum văd cum toată lumea comentează pe social media și spune că fiica mea nu a pictat acest tablou. Cum îndrăzniți să spuneți că unii copii talentați nu sunt chiar atât de buni în ceea ce fac? Vă rog să nu vă mai umiliți singuri cu atâta negativitate, și să îi lăsați pe copii să fie minunați în felul lor!”, a adăugat Kim.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.