Cool Stuff

Surpriza zilei! Comedia românească „Miami Bici” revine cu partea a doua

Povestea „Miami Bici” continuă...

„Miami Bici” poate fi considerat cel mai tare film românesc, dacă luăm în considerare încasările enorme pe care le-a avut în box office. Comedia care i-a avut în rolurile principale pe Matei Dima și Codin Maticiuc s-a bucurat de un imens succes, iar acum poate fi urmărită și pe Netflix.

Însă, povestea ar putea continua… Cel puțin asta a dezvăluit Matei Dima, în emisiunea lui Selly. Acesta a declarat că deja a început să lucreze la scenariul filmului „Miami Bici 2”, așa că abia așteptăm să vedem cum va continua aventura celor două personaje în America. 

Se vorbește despre Miami Bici 2. Fiind toată problema cu pandemia, nu am putut să călătorim. Dar pregătim ce avem noi în cap. Vrem să ținem filmul încă afară, nu vrei să ne întoarcem acasă cu el. Poate pentru părțile următoare ne vom întoarce și la Mamaia Bici. Eu visez și la America Latină, fiind vorba de Miami Bici. Am zis totuși să nu ne grăbim, chiar dacă primul a avut succes. Când o să vină momentul, o să îl filmăm. Momentan încă se lucrează la scenariu”.

De asemenea, Matei Dima a dezvăluit că a mai lucrat la alte câteva filme, printre care unul horror.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.