Cool Stuff

FOTO | Cele mai frumoase cabane din România unde să mergi de Valentine’s Day

Vrei să petreci un weekend ca-n povești de Valentine’s Day? Iată recomandările noastre!

Valentine's Day bate la usă! Poate că anul acesta nu i-ai putut oferi iubitei o vacanță romantică la Paris, dar există o mulțime de locuri frumoase și la noi în țară. Fie că îți dorești un weekend romantic în doi sau unul plin de aventură, alături și de prieteni, ai de unde alege.

Iată recomandările noastre pentru un weekend perfect de Valentine’s Day, departe de agitația orașului!

Hadar Chalet

Dacă ești în căutarea unui loc izolat în muți, unde să te poți deconecta, atunci Hadar Chalet este alegerea potrivită. Cabana are doar câteva camere, oferind intimitatea și liniștea mult dorită. Pentru a ajunge în acest loc de poveste, trebuie să părăsești drumul principal și să îți croiești drum prin pădure, așa că vei avea parte și de puțină aventură.

By the Lake

După cum îi spune și numele, pensiunea By the Lake se află lângă un lac. La doar câțiva kilometri de București, într-o zonă retrasă și liniștită, vei găsi locul perfect unde să petreci un weekend romantic alături de persoana iubită.

ATRA Doftana

Tot la doar câteva ore de București, pe malul lacului Paltinu, se află ATRA Doftana o cazare modernă, potrivită și pentru cei mai exigenți călători. Pentru a ajunge aici de pe drumul național va trebui să mergi o perioada de-a lungul barajului Paltinu, iar drumul catre pensiune este cu adevarat spectaculos.

Transylvania Log Cabins

O oază de liniște ascunsă în inima Transilvaniei, combinația perfectă între rural și comfort care te va atrage pentru un weekend autentic. Transylvania Log Cabins oferă serviciile și confortul unei vile de 5 stele. Asezate lângă un râu, în mijlocul grădinii de pe deal, cabanele sunt visul oricărei persoane care vrea să fugă de zarva orașului, dar nu vrea să renunțe la confort.

Tiny House on wheels

FOTO: airbnb.ro

Un concept inedit, unul dintre puținele din România, o căsuță de lemn pe roți, care se găsește în Gura Râului, din județul Sibiu. Aceasta este „parcată” în mijlocul unei livezi de meri și cireși, dar priveliștea îți taie răsuflarea indiferent de anotimp.

Cabana Șapte

Situată în Breaza, în județul Brașov, Cabana Șapte este locul perfect pentru un weekend intim, alături de cei mai apropiați prieteni. Casa de vacanță se află la 11 km de Sâmbăta de Sus, pe malul lacului și pune la dispoziție cinci dormitoare.

Cincșor Transylvania Guesthouses

Cu siguranță ai văzut pe Instagram fotografii din această bibliotecă demnă de Pinterest. Și este mai simplu de ajuns la ea decât ai crede! O poți găsi la Cincșor, la Cinsor Transylvania Guesthouses. Casele de oaspeți sunt sunt situate la 42 km de Sibiu, într-o localitate tipic săsească, cu o biserică fortificată în centru.

Clădirea Scolii Evanghelice din Cincsor, cu influente Art Nouveau, datează de la începutul anilor 1900 și este o adevărată bijuterie. De asemenea, camerele unde veți fi găzduiți fac parte din fosta Parohie Evanghelică, cea mai veche clădire privată din localitate.

Raven’s Nest – the hidden village

FOTO: ravensnest.eu

Într-un loc ascuns de ochii lumii, vei găsi câteva clădiri recondiționate, datând din secolele 18 și 19. La Raven’s Nest găsești spațiul perfect pentru un weekend romantic, într-o pădure privată. Căsuțele au o curte interioară cu priveliște către munți, dar și două terase unde poți petrece timpul bucurându-te de o zonă minunată din România.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.