Cool Stuff

Cum alegi cel mai potrivit cadou de Valentine's Day, în funcție de zodie

Fie că sunteți la început de relație sau ați trecut prin multe împreună, iată cum să-ți surprinzi partenerul anul acesta.

Știm cât de greu este să alegi cadoul potrivit pentru Valentine’s Day! Iar dac[ încă nu te-ai hotărât, astrele îți vin în ajutor. Și cine să știe mai bine decât ele?

Iată care este cel mai potrivit cadou în funcție de zodie!

Berbec

Berbecii sunt dornici de acțiune și competitivi. Cu alte cuvinte, cei născuți sub acest semn adoră provocările. Pentru ei, poți alege o activitate distractivă care poate fi transformată într-o competiție. O invitație la un curs de gătit sau la escape room poate fi o idee minunată.

Taur

Puternici și creativi, Taurilor le plac lucrurile fine, iar lucrurile drăguțe pentru casă sunt sunt slăbiciunea lor. O farfurie în formă de inimă este amestecul perfect de practic și romantic, iar asocierea cu o selecție de brânzeturi și o cutie de bomboane din ciocolata preferată poate fi cadoul ideal.

Gemeni

Cei născuți sub semnul Gemenilor sunt versatili, expresivi, curioși și amabili. Gemenii sunt plini de povești amuzante și subiecte de conversație ingenioase, așa că un notebook elegant este cadoul perfect pentru un Geamăn expresiv.

Rac

Racii sunt printre cei mai sentimentali din zodiac, protectori și plini de pasiune, așa că adoră lucrurile care le arată că îți pasă cu adevărat. Primești puncte bonus dacă e ceva pentru casa lor, Racii iubesc spațiile confortabile. Cu un tablou personalizat cu harta stelelor din noaptea în care v-ați întâlnit sigur le vei câștiga inima.

Leu

Pasionali și siguri de sine, Leii sunt regii rețelelor de socializare. Un ring light pentru poze este cadoul perfect pentru ei.

Fecioară

Fecioarele sunt practice, loiale, blânde și analitice. Dar, sunt sunt dedicate muncii lor și au tendința de a se neglija. Prin urmare, o ședința la spa este o modalitate excelentă de a le ajuta să se relaxeze.

Balanță

Acești nativi sunt foarte atenți la micile atenții. Un coș de cadouri inspirat le va aduce cu siguranță zâmbetul pe față. Sau dacă nu dorești să cumperi ceva prefabricat, creează tu unul cu deliciile sale preferate și cu siguranță vor fi impresionați.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali, inventivi și curajoși. De asemenea, acestora le place orice are legătură cu parfumul. Dar dacă vrei să îi surprinzi cu adevărat, fii inventiv! Exploatează această pasiune a lor și orientează-te către niște lumânări parfumate, care se găsesc într-o mulțime de variante.

Săgetător

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt optimiste, generoase și adoră să fie sufletul petrecerii. O cameră polaroid cu poze la minut este cadoul perfect pentru ei. Le va permite imortalizeze toate momentele fericite petrecute alături de tine, prieteni și familie.

Capricorn

Independenți, muncitori și tenace, Capricornii sunt foarte greu de cucerit. Totuși, o ședință de masaj sau un voucher la SPA ar fi o modalitate excelentă de a-i reaminti să-și găsească timp pentru relaxare după munca grea.

Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsător sunt profunzi, inventivi și originali. Așa că poți alege pentru un Vărsător, o lampă cu un design aparte, care îi va stimula imaginația și creativitatea.

Pești

Cei din zodia Pești sunt firi artistice și empatice și adoră muzica. Așa că poți surprinde un nativ din zodia Pești cu un CD original - eventual o editie limitata a trupei sale preferate si va fi foarte fericit.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.