Kiss Music News

E de pus pe repeat! Smiley dă lovitura cu prima piesă lansată anul acesta

Smiley lansează prima sa piesă din 2021, alături de Killa Fonic, „Lasă inima să zbiere".

Smiley lansează prima sa piesă din 2021, alături de Killa Fonic, „Lasă inima să zbiere", o melodie  despre intimitate, eliberare și tăcerea din relații, care se va regăsi pe noul său album, al cincilea din cariera sa artistică, ce se anunță a fi surprinzător ca stil, colaborări și imagine.

Urmează câteva lansări neașteptate, pregătesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de stradă. Nu este ceva nou pentru muzica și istoria mea, însă este cumva surprinzător în acest moment al vieții mele și este o completare de atitudine, revoltă și libertate a zonei romantice în care am așezat muzica mea în ultima perioadă", anunță Smiley despre noul său proiect muzical.Cum au ajuns să colaboreze Smiley și Killa Fonic

Colaborarea muzicală dintre Smiley și Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistică, în ciuda antitezei în care îi plasează o parte din public, și de la aprecierea pe care fondatorul și producătorul HaHaHa Production o are pentru acesta:

Killa mi se pare o voce puternică a generației lui, a noului curent hip-hop din România și pariam că va ajunge să aibă ceva de spus acum multă vreme, când l-am auzit prima dată pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos și încăpățânat să facă lucrurile după cum simte, chiar dacă le împinge la extrem. Deși arătăm și suntem percepuți diferit, chiar avem multe în comun și ne preocupă mereu să găsim what's next, what's new", povestește Smiley despre intersecția artistică neașteptată, dar justificată din „Lasă inima să zbiere".

Toți știu că Smiley este extrem de strict în a-și selecta artiștii cu care colaborează. Dacă nu mă înșel ne poți număra pe cinci degete și îmi rezerv locul degetului mijlociu pentru că mă simt șmecher că am făcut așa piesă cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternică; suntem foarte periculoși împreună", adaugă Killa Fonic despre întâlnirea creativă cu Smiley pentru „Lasă inima să zbiere".

Cu muzica și versurile semnate de Smiley și Killa Fonic, cu producția făcută de Florin Boka, Lucian Nagy și Șerban Cazan și clipul regizat de SAN, „Lasă inima să zbiere" adună îndrăgostiți și neîndrăgostiți sub același reflector și își face loc în orice playlist de party posibil.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.