Hot On Kiss

Kiss FM, cupidonul românilor! Cât de multă dragoste s-a auzit în direct la ediția specială de Valentine's Day

La Kiss FM, muzica și dragostea nu au granițe!

La Kiss FM, muzica și dragostea nu au granițe! Iar asta ne-au dovedit-o în ajun de Valentine's Day, toți îndrăgostiții care au fost pe aceeași frecvență cu noi.

Ascultătorii români din Singapore, SUA, Norvegia, Irlanda, Dubai, Spania, Italia, Grecia, Serbia, Franta, Italia, Spania, Germania, Suedia, Finlanda, Irlanda, Anglia au petrecut în avans Ziua Îndrăgostiților alături de Partydul Kiss FM. 

Ana Moga, Dan Fințescu, OLiX și Andreea Berghea s-au transformat în mesagerii iubirii, în această ediție specială de Valentine's Day.

5 ore de live în care am primit mii de mesaje de la români din toată lumea care au început party-ul de Valetine's împreună cu noi. Ne-au scris și ne-au trimis mesaje vocale oameni din New York până în Singapore plus, evident, din toate zonele României. Am fost ascultați în taxiuri, în ambulanțe, în aeroportul Otopeni și în mii de case unde lumea a petrecut împreună cu noi. Pe Zoom a fost nebunie mare, s-a dansat cu câini, cu pisici, cu ursuleți de plus, s-au amenajat multe cluburi in sufragerii... Una din cele mai diferite si misto editii ale Partydului Kiss FM ever”, a transmis Dan Fințescu.

Inimioare, ursuleți, săruturi, declarații și mesaje siropoase – da, au venit din toate părțile, iar noi ne-am convins de un lucru: că românii știu să iubească!

Cele mai tari declarații de dragoste s-au auzit la radio și s-au văzut pe Kiss TV, iar noi ne-am simțit prinși ca într-un film romantic. Un film care s-a lăsat și cu o cerere de căsătorie în DIRECT. Cel mai dulce „Da”, s-a auzit în toată țara, iar Kiss FM a fost martorul principal.

A fost o seară foarte frumoasă. Ne-am distrat foarte tare alături de ascultatorii nostri. Le mulțumim că au stat alături de noi timp de 5 ore. Am dat premii, am avut o cerere în căsătorie LIVE, ne-am întâlnit cu oamenii pe Zoom, dar și cu animalutele lor de companie. O seară cu muzică faină și kiss mood”, a spus Ana Moga.

Chiar dacă ne aflăm în pandemie, la Kiss FM, am avut cea mai HOT petrecere pe Zoom, unde am fost bucuroși să ne reîntâlnim cu cei mai dragi ascultători.  Timp de 5 ore, ne-am distrat pe ritmurile celor mai cool piese, am citit cele mai siropoase mesaje și ne-am adus aminte cât de frumoasă este iubirea. Și am și premiat-o – cu 5 super-vacanțe la munte și în Deltă!

Iar astăzi, urmează încă o ediție specială de Valentine's Day, unde așteptăm în continuare cele mai rrrromantice declarații, pe care le vom premia cu încă 4 vacanțe de vis.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.