Cool Stuff

Meghan Markle și Prințul Harry vor fi din nou părinți

Prințul Harry va deveni tătic pentru a doua oară!

Se pare că soarele a răsărit din nou pe strada Prințului Harry. După ce anul trecut, soția sa a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină, acum, aceștia au declarat că vor deveni părinți pentru a doua oară.

Un purtător de cuvânt al cuplului regal a declarat: „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”.

Meghan Markle a dezvăluit în luna noiembrie că în vara acestui an a pierdut a doua sarcină și a povestit despre acest moment dificil, în cadrul unui articol din ziarul New York Times. Meghan a povestit că în timp ce îi schimba scutecele lui Archie, a simțit o durere puternică, căzând la podea cu fiul ei în brațe. „Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta”, a scris Meghan Markle.

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a devenit pentru prima dată mamă pe data de 6 mai 2019. La începutul lui, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din familia regală britanică. În iulie, cei doi s-au mutat alături de fiul lor, Archie, în noua lor casă din Santa Barbara, California. În septembrie au anunțat că au devenit independenți financiar de familia regală și au înapoiat banii cheltuiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.