Kiss Music News

Adorabil! Andreea Bălan a publicat fotografii de colecție, din copilăria sa

Andreea Bălan și-a surprins cu o serie de fotografii inedite din copilăria sa.

Pe Andreea Bălan o știm încă din adolesență, când făcea furori alături de colega sa, Andreea Antonescu în trupa Andre. Am urmărit-o crescând, devenind mamă și parcă o cunoaștem dintotdeauna.

Însă, de curând, artista și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii inedite din copilăria sa. Printre aceste imagini, se regăsesc și unele cu Andreea Bălan la grădiniță, dar și alături de mama și bunica ei.

De asemenea, cu această ocazie, ea a anunțat și că în curând va filma un nou videoclip, „Amintiri” și le-a lansat o provocare urmăritorilor săi. Aceștia pot trimite și ei poze emoționante din copilăria lor care vor apărea ulterior în videoclipul noii piese.

„Vreau ca amintirile voastre să facă parte din muzica mea și totodată să rămână nemuritoare prin acest videoclip”, a spus artista pe Instagram.

Andreea Bălan, în sfârșit fericită

Deși artista este obișnuită cu lumina reflectoarelor de la 12 ani, în ultima perioadă, a decis să-și țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor. Acum câteva luni, Andreea Bălan a făcut câteva declarații mărturisind că este fericită și își concentrează atenția asupra creșterii celor două fetițe.

„Sunt în sfârșit liniștită, fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut. În februarie se face un an. Sunt foarte liniştită, mă concentrez foarte mult pe fetele mele și vreau ca această latură personală din viața mea să o ţin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.