Kiss Music News

Cine cheltuie mai mulți bani: Speak sau Ștefania? Momentul adevărului la Kiss Kuiz!

Cine cheltuie mai mulți bani: Speak sau Ștefania? Află răspunsul într-un super Kiss Quiz, realizat de Valentine’s Day.

Cine cheltuie mai mulți bani: Speak sau Ștefania? Dan Fințescu a aflat răspunsul chiar de la ei, într-un super Kiss Quiz, realizat de Valentine’s Day.

Eu, nici nu trebuie să ne gândim la această întrebare”, a spus Stefania.

Cu câtă hotârâre ai spus-o, chiar nu e ceva cu care să te mândrești”, a spus Speak.

Știm amândoi, dar nu suferă nimeni din cauza asta”, a adăugat Ștefania.

Eu sufăr un pic”, a glumit Speak.

Și asta a fost doar încălzirea pentru un Kiss Kuiz cu multe întrebări picante pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc.

Și dacă tot i-am avut alături de noi pe Speak și Ștefania, am vrut să aflăm și ce apreciază cei doi unul la altul, iar răspunsurile lor sunt A-D-O-R-A-B-I-L-E!

Sunt multe lucruri care îmi plac la Ștefan. E foarte protectiv, dar nu într-un mod obsesiv. E protectiv în modul cel mai dulce”, a spus Ștefania.

Îmi place mult că e ascultătoare, că nu e rebelă. Dacă îi spun că nu e bine să facem un anumit lucru, ține cont de ceea ce îi zic. Când e să îi luăm o decizie importantă, mă lasă pe mine să am ultimul cuvânt. Îmi place că nu e fandosită. Nu face pe prețioasa”, a dezvăluit Speak despre iubita sa.

Ascultă în continuare podcast-ul nostru cu Speak și Ștefania, ca să afli mai multe picanterii despre cei doi. Cine a spus primul „Te iubesc”, cine face mai multe surprize și cine conduce mai bine?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.