Cool Stuff

Oh, No! Fetelor, Regé-Jean Page din serialul „Bridgerton” a fost surprins alături de iubita lui

Se pare că Regé-Jean Page nu e burlac, așa cum credeam. Acesta are o iubită și a fost surprins alături de ea!

Regé-Jean Page a devenit un adevărat superstar, după apariția sa în serialul „Bridgerton”, unde îl interpretează pe Ducele de Hastings.  Despre viața actorului nu se știu foarte multe detalii, deoarece acesta a fost până acum extrem de discret și a evitat să vorbească despre relațiile sale sau despre familia sa.

Însă, de curând, actorul Regé-Jean Page a fost fotografiat de către paparazzi alături de o femeie misterioasă. Se pare că este vorba despre Emily Brown, scriitoare și jucătoare de fotbal, despre care presa britanică susține că ar fi iubita actorului din „Bridgerton”. În imaginile surprinse de paparazzi, se poate observa cum cei doi sunt extrem de apropiați în public.

Potrivit Daily Mail, cei doi și-au cumpărat o casă în luna februarie a anului trecut, la câteva luni după terminarea filmărilor pentru Bridgerton.

Deși se bucură de și mai multă atenție în urma apariției în serialul Netflix, Regé-Jean Page a reușit până acum să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor.  Actorul nu a fost străin de cinematografie, iar prima interpretare a sa a fost în 2004, în scurtmetrajul Troublemaker. Ulterior, a mai apărut și în alte producții, precum Roots și For The People.

Fanii serialul „Bridgerton” s-au întrebat de multe ori, dacă nu cumva, actorii care interpretează rolurile principale, Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page, ar forma un cuplu și în viața reală. Însă, spre dezamăgirea fanilor, între cei doi este vorba doar despre o chimie pe micile ecrane și nu și în viața de zi cu zi.

Cred că tot ceea ce trebuie să știi este pe ecrane. De asta vă prezentăm așa frumos povestea. Toate scânteile pe care le vedeți între noi vin din superbele scenarii pe care le-am primit, așa că eu cred că acest material regizat este mai mult decât suficient”, a declarat Regé-Jean Page.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.