Cool Stuff

De la spectacole pentru Regina Elisabeta, direct pe scena de la „Românii au talent”. Află povestea incredibilă a lui Remi Martin!

Remi Martin, un tânăr acrobat stabilit în Germania, a primit un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș!

Remi Martin, un tânăr acrobat stabilit în Germania, a reușit să îi impresioneze atât de tare pe Smiley și Pavel Bartoș, încât aceștia au apăsat celebrul Golden Buzz și l-au trimis direct în semifinala competiției „Românii au talent”.

Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani şi sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat şcoala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri”, a spus Remi Martin.

De asemenea, Remi a povestit că a avut oportunitatea de a realiza un spectacol pentru regina Elisabeta, iar acel moment a fost unul marcant în cariera sa: „Am avut şansa să fac un spectacol în faţa reginei Elisabeta şi evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viaţa fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viaţă. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole şi mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieţii. Fac acrobaţii la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobaţii de forţă şi dinamică”, a spus acrobatul în prezentarea sa.  

Numărul său a fost cu siguranță unul impresionant, iar lejeritatea mișcărilor sale și originalitatea momentului au fost aspectele care i-au cucerit pe cei din juriu, și mai ales pe Smiley și Pavel Bartoș.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.