Cool Stuff

Blake Lively și Ryan Reynolds, lovesc din nou! Uite ce declarații amuzante și-au făcut de Valentine’s Day

Așa cum ne-au obișuit, Blake Lively și Ryan Reynolds și-au făcut cele mai amuzante declarații de dragoste.

Blake Lively și Ryan Reynolds pare că au găsit secretul relației perfecte! Cei doi glumesc frecvent unul pe seama celuilalt și evident, nu puteau să rateze nici această ocazie.

Actorii au marcat Valentine’s Day în stilul propriu cu o serie de clipuri extrem de amuzante din viața lor de zi cu zi. Pe 14 februarie, Blake a postat un video time-lapse în care soțul ei o ajută să-și vopsească părul. Cei doi sunt în baie, cel mai probabil acasă, în perioada carantinei de anul trecut.

Nici actorul nu s-a dat în lături, însă el a fost mai romantic. El a postat un clip filmat în slow motion, în care soția sa bucură ca un copil de zăpadă, dar și o fotografie cu ei doi, în ținute de seară.

Blake Lively și Ryan Reynolds și-au obișnuit fanii cu astfel de imagini, din viața lor de cuplu și așteptăm cu nerăbdare următoarea lor mișcare. Nici la finalul lunii octombrie, când actorul a împlinit 44 de ani și a preferat să primească plăcintă în loc de tort, soția sa nu a ezitat să-l taxeze:

„1) Cine este sufletul pierdut care alege PLĂCINTĂ de ziua de naștere. 2) Ce ANIMAL își mănâncă tortul (plăcinta) fără să sufle mai întâi în lumânări. @Vancityreynolds este”, a scris ea pe Instagram, în descrierea unei fotografii cu Ryan suflând în lumânările înfipte în plăcinta pe jumătate mâncată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.