Kiss Music News

O declarație de dragoste în română și japoneză a stârnit hohote de râs la „Românii au talent”. Ce nu a mers bine?

Alexandru Nica i-a dat pe spate pe jurații de la „Romanii au talent” cu interpretarea sa!

În luna iubirii tindem să ne exprimăm și mai mult sentimentele. Asta a vrut să facă și Alexandru Nica, un concurent care a urcat pe scena „Românii au talent” cu un număr cel puțin inedit.

Bărbatul și-a dorit să îi facă o declarație de dragoste iubitei sale de origine japoneză, dar lucrurile nu au mers chiar conform planului. În special, din cauza faptului că nu s-a înțeles mesajul piesei. Cei doi au cântat în același timp, el în limba română, ea în japoneză.

„Numele meu este Alexandru Dorin Nica, am 32 de ani și sunt songwritter-ul unei trupe din Japonia. Am cunoscut acum un an o fată pe Facebook, e din Japonia și mi-a cântat o compoziție din Japonia și am devenit iubiți și urmează în primăvară să vină în România. E o fată minunată, e foarte deschisă, e superbă. E frumos acolo în Japonia, e ca la noi la țară ca în Dâmbovița. Nu am fost niciodată în Japonia, vorbim doar prin videocall. O să încerc să câștig concursul ăsta pentru ea. Vreau să o aduc în România, ea nu are loc de muncă în Japonia”, a spus tânărul îndrăgostit.

Însă, interpretarea lor nu a avut efectul dorit. Momentul a stârnit hohote de râs, iar concurentul a plecat acasă cu patru de „Nu”. Urmărește aici întreg momentul!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.