Kiss Music News

ADDA a vorbit deschis despre afecțiunea de care suferă: „Dacă te atingi un pic, îţi apar desene pe piele”

În ultima perioadă, ADDA se confruntă cu probleme de sănătate și și-a schimbat stilul de viață.

În ultima vreme, ADDA se confruntă cu o problemă destul de complicată și trece prin momente grele. Artista și-a făcut în sfârșit curaj să vorbească despre ce i se întâmplă și a povestit totul într-un mesaj, postat pe Instagram.

Se pare că aceasta suferă de dermatografism, o afecțiune caracterizată prin sensibilitate la atingeri. Artistei îi apar răni pe piele, la o simplă atingere. Astfel, ea a fost nevoită să își schimbe stilul de viață, de la ceea ce mănâncă, până la felul în care se îmbracă. Acum, este nevoită să poarte doar haine largi, după cum a declarat chiar ea.

„Patru luni şi ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viaţa. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune şi zile mai puţin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris o au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt ruşinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine”, și-a început Adda mărturisirea.

Mai mult, ea a vorbit deschis despre modul în care o afectează afecțiunea și s-a asigurat că urmăritorii înțeleg perfect problema cu care se confruntă.

„Nu îţi afectează viaţă fizic. O afectează psihic, pentru că lumea vorbeşte, batjocoreşte şi mai e categoria „care ştie leacul suprem”. Şi eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune! Trebuie să ai mereu grijă să porţi haine moi şi largi, să nu te loveşti, să nu te zgarii. Pentru că, dacă te atingi un pic, efectiv îţi apar desene pe piele. Uneori apar şi când nu faci nimic”,a adăugat ea.

În încheiere, cântăreața a transmis că nu va merge la nicio emisiune să vorbească despre acest subiect. De asemenea, cei care au nevoie de informații vor afla totul, în continuare, de pe rețelele ei de socializare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.