Cool Stuff

Baby Jon Snow! Kit Harington și Rose Leslie din „Game of Thrones” au devenit părinții unui băiețel

A venit barza în familia „Game of Thrones”!

Kit Harington și Rose Leslie, celebrii actori din serialul „Game of Thrones”, au devenit părinți pentru prima dată. După ce în luna septembrie a anului trecut, aceștia au dezvăluit că urmează să vină barza, de curând aceștia au fost fotografiați pe străzile din Londra, alături de bebelușul lor.

Reprezentantul lui Kit Harington a dezvăluit pentru Page Six că actorul este tatăl unui băiețel și că este extrem de fericit.

Ce-i drept, fericirea se vede pe chipul lui Harington, actorul fiind fotografiat fără mască, în timp ce se plimba alături de soția și de fiul său, pe străzile londoneze.

Foto: PageSix

În septembrie, Rose Leslie a confirmat că este însărcinată, în cadrul unui interviu pentru revista Make, unde actrița a apărut cu burtica de gravidă pe copertă.

Sunt atât de emoționată că sunt însărcinată, abia aștept să îl întâlnesc pe noul membru al familiei noastre”, a dezvăluit atunci Rose.

Leslie a jucat alături de Kit Harington în serialul „Game of Thrones”, în perioada 2012-2014, iar cei doi s-au căsătorit în 2018, nunta având loc la un castel din Scoția.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.