Cool Stuff

Carmen Electra, la fel de sexy ca în tinerețe. Cum arată actrița la 48 de ani!

Carmen Electra este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează cele mai sexy fotografii!

Carmen Electra făcea furori în anii '90 cu rolul său din „Baywatch”. Actriță și model, avea toate datele să devină un star la Hollywood și asta s-a și întâmplat.

Cunoscută pentru numeroasele filme în care a jucat rolul blondei sexy, aceasta a rămas la fel de frumoasă ca la începutul carierei. La cei 48 de ani ai săi, Carmen Electra a uimit cu apariția sa în documentarul „Last Dance", unde a vorbit deschis despre relația cu fostul soț, Denis Rodman.

Cei doi au avut o relație tumultoasă, iar mariajul lor din 1998 s-a finalizat după doar un an. Cu toate acestea, cei doi au rămas prieteni, iar fostul ei soț declara în 2018 că i-ar placea să o aibă din nou pe Electra în viața lui. „Dacă s-ar ivi ocazia, și aș vedea-o pe Carmen, cel mai probabil aș cere-o din nou în căsătorie”, a spus el. Și înțelegem de ce!

Sportivul nu a fost singurul bărbat din viața vedetei. Aceasta are o listă impresionantă de foști iubiți celebri, printre care se numără Colin Farrell, Leonardo DiCaprio, Vin Diesel, Prince și mulți alții.

Deși aparițiile sale s-au mai rărit, actrița este foarte activă pe rețelele de socializare unde postează cele mai sexy fotografii. Ultimul ei rol a fost în emisiunea TV „Alone Together” și cel mai recent, a apărut pe coperta revistei Runway în aprilie 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.