Kiss Music News

Mai ceva ca-n filme. Adda a dezvăluit cum l-a făcut pe Cătălin să o ceară de soție!

Adda și Cătălin și-au spus povestea de dragoste la Kiss Kuiz!

Cine a spus primul „Te Iubesc”: Adda sau Cătălin? Dan Fințescu a aflat răspunsul chiar de la ei, într-un super Kiss Quiz, realizat de Valentine’s Day.

Cătă a spus primul! Era un moment foarte romantic, în care m-a strâns foarte tare în brațe, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis „Te iubesc!”. Nu mă așteptam. Dar a doua zi i-am spus și eu că îl iubesc. Eu nu îmi arăt foarte ușor sentimentele. Chiar dacă simțeam același lucru, am preferat să o spună el primul”, a dezvăluit Adda.

Mă simțeam dator cumva. Ea mi-a scris prima dată și am zis să fac și eu ceva pentru prima oară. Să îi spun „Te iubesc”. Ea mi-a scris să mă invite la un film, la un suc, să ne cunoaștem mai bine”, a povestit Cătălin.

Noi ne-am întâlnit la mare. Acolo ne-am cunoscut. Ne-am văzut la mare, am stat de vorbă. A doua zi am ieșit la masă. Eram cu un grup mai mare de prieteni și am observat că se tot uita spre mine. O femeie simte, când un bărbat se uită la ea”, a spus Adda.

Și asta a fost doar încălzirea pentru un Kiss Kuiz cu multe întrebări picante pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Așa că dacă tot i-am avut alături pe Adda și Cătălin, am vrut să aflăm care este cea mai frumoasă amintire pe care o au împreună.

Când m-a cerut a fost un moment wow. Cerere în căsătorie ca a mea nu a avut nimeni”, a spus Adda.

Plecam la Mureș la părinții Addei, și în perioada aia cumnatul meu voia să o ceară în căsătorie pe sora mea. Și am făcut noi un plan, cum facem să le luăm măsurile pentru inel”, a povestit Cătălin.

Eu eram foarte slabă în perioada aia, dar sora lui Cătălin era și mai slabă decât mine. Și mă gândeam de ce m-a pus pe mine să probez inelul pentru ea, pentru că știam că aveam degetele puțin mai groase decât ea. Deci nu avea logică. Iar Claudiei i-au spus că trebuie să probeze inelul pentru mine. După care am plecat la Mureș, iar a doua zi, pe 12 aprilie am mers la bunicii mei”, a continuat Adda.

Eu m-am dus apoi la bijuterie și i-am spus că mă duc să iau inelul pentru cumnatul meu. I-am explicat că el nu putea să meargă din cauza suroriii mele Claudia”, a spus Cătălin.

Pe drum mie mi se părea că avea o energie ciudată. Așa că i-am zis ”Băi, iubire, tu mi-ai luat inel!”. El și-a pus o mână în cap, cu cealaltă mână era pe volan și se uita în gol. I-am zis „eu cred că inelul e în torpedou”. Am deschis torpedoul, am văzut acolo cutiuța și i-am zis să oprim mașina. Eram între sate. I-am zis să mă ceară atunci, că nu mai aveam răbdare. Am oprit pe marginea unui șanț. Am coborât din mașină, Cătă s-a pus în genunchi. Nu am înțeles ce a zis, pentru că au trecut și două tractoare.(…) Când am ajuns la bunicii mei, am intrat fericită cu inelul și m-au întrebat unde am fost cerută. Le-am zis: „lângă șanț!”, a dezvăluit Adda.

Ascultă în continuare podcast-ul nostru cu Adda și Cătălin, ca să afli mai multe picanterii despre cei doi. Cine face mai multe surprize, cine spală vasele și cine conduce mai bine?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.