Kiss Music News

VIDEO | Demi Lovato, mărturisiri șocante. Artista a dezvăluit că a suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord

Demi Lovato a făcut nnoi dezvăluiri despre perioada în care era dependetă de alcool și droguri.

Demi Lovato a dezvăluit trailerul documentarului „Dancing With The Devil”, unde a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare. Artista a povestit că a suferit, în 2018, trei atacuri cerebrale şi un atac de cord, după o supradoză de droguri.

„Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam cinci până la zece minute”, a declarat ea în trailerul serialului documentar, care va avea premiera pe 23 martie.

De asemenea, într-un interviu acordat pentru Associated Press, cântăreaţa a spus că supradoza i-a afectat creierul. „Încă mă confrunt cu efectele ei”, a adăugat Demi.

Fosta vedetă Disney s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri mulți ani la rând și nu este prima dată când vorbește despre momentele prin care a trecut. Într-un alt documentar, din 2012, „Demi Lovato: Stay Strong", artista arată cum obişnuia să prizeze cocaină de mai multe ori pe zi, dar aceasta a povestit că a găsit calea de a merge la dezintoxicare şi de a se întoarce la o carieră de succes.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.