Kiss Music News

Le mai ții minte pe fetele de la Candy? Uite cu ce se ocupă acum fostele membre

Uite cum arată și cu ce se ocupă acum fetele din trupa Candy!

La începutul anilor 2000, trupa Candy făcea furori pe litoralul românesc, iar piesele lor se auzeau la toate posturile de radio. Înființată de Laurențiu Duță, trupa a fost formată la început din Claudia Pavel, Giulia Anghelescu și Elena Vasilache, cunoscută sub numele de Selena. Ulterior, după plecarea Claudiei, în trupă a venit Monica Andrei, care a făcut parte din formație până în 2006, când grupul s-a destrămat definitiv.

De atunci au trecut mulți ani, în care fetele au ales să urmeze cariere diferite. În timp ce Giulia și Cream au continuat să facă muzică și să fie active pe rețelele de socializare, dar și în cadrul mai multor show-uri de televiziune, Selena și Monica au ales să se retragă din atenția publică.

Giulia a fost destul de activă pe YouTube, în ultimii ani, unde are un vlog numit „Badassmom”. Acolo, aceasta povestește diferite întâmplări din viața sa de familie, artista fiind căsătorită cu Vlad Huidu, alături de care are doi copii.

În prezent, Selena locuiește în Anglia, unde este destul de discretă cu viața sa privată. Totuși, fanii o pot urmări pe Instagram, unde aceasta are un cont dedicat afacerii sale. Elena Vasilache a renunțat la muzică pentru a se dedica unui business cu aranjamente florale. Din imaginile publicate, vedem că Selena este extrem de fericită și încântată de noua ei afacere.

Monica Andrei, cea care a înlocuit-o pe Claudia Pavel în trupa Candy, este acum mămică, iar despre viața ei personală nu se cunosc foarte multe detalii. În presă s-a scris că în perioada în care a făcut parte din trupa Candy, Monica ar fi avut o relație cu impresarul ei, Lucian Ionescu, acesta fiind și tatăl copilului ei. Însă, cei doi nu au rămas împreună, deoarece Lucian s-a căsătorit cu Jeanina.

Anul trecut, soția lui Lucian Ionescu a dezvăluit că acesta a încetat din viață, în urma infecției cu coronavirus, la vârsta de 62 de ani.

În 2016, Monica a revenit pe scenă, la „Vocea României”, unde a cucerit publicul cu vocea sa. Însă, aceasta nu a reușit să se bucure de succesul de altă dată, iar acum aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru a se dedica fiului ei, în vârstă de 10 ani.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.