Cool Stuff

VIRAL | O pisicuță a fost surprinsă plângând în fața camerelor de securitate, după ce a fost lăsată singură acasă de sărbători

O pisică din China a devenit virală, după ce a fost surprinsă plângând în fața camerelor de securitate.

O pisică din China a devenit virală, după ce a fost surprinsă plângând în fața camerelor de securitate, fiind lăsată singură acasă, de sărbători.

Fu Fu, o pisicuță din rasa British Shorthair, a început să plângă în momentul în care a auzit vocea stăpânei sale, prin intermediul unei aplicații de monitorizare. Ms. Meng a declarat că își verifică pisicuța prin intermediul unei aplicații mobile, iar camerele de securitate au surprins scena emoționantă, în care pisicuța ei, Fu Fu a început să plângă.

În clipul postat, se poate auzi cum doamna Meng o întreabă pe Fu Fu dacă îi duce dorul, asigurând-o că se va întoarce acasă în curând.

M-am simțit teribil când am văzut-o că plânge. Plănuiam să stam la părinții mei o săptămână, dar ne-am întors cu toții acasă mai repede”, a spus stăpâna lui Fu Fu.

Clipul de 17 secunde a strâns peste 8 milioane de aprecieri, iar astfel, Fu Fu a devenit o vedetă pe rețelele de socializare, primind numele de „pisicuța uitată acasă”.

Stăpâna pisicii a dezvăluit pentru MailOnline că a preferat să își lase acasă pisica, deoarece nu era obișnuită cu casa părinților ei. Așa că a preferat să îi asigure tot confortul, pentru perioada în care a fost plecată, urmărind-o constant prin intermediul camerelor de securitate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.