Kiss Music News

Mama lui Dan Bălan, afectată grav de coronavirus – „Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot...”

Coronavirusul n-a ocolit-o pe Ludmila Bălan, iar artista și-a petrecut două luni în spital!

Celebra artistă Ludmila Bălan, în vârstă de 62 de ani, a fost întotdeauna într-o formă fizică de invidiat și mereu și-a impresionat fanii cu pofta ei de viață și cu mesajele sale motivaționale. Însă, în ultima perioadă, mama lui Dan Bălan s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, din cauza virusului SARS-Cov-2, care i-a provocat complicații.

Cântăreața a dezvăluit pe contul ei de Instagram că a fost internată în spital, la Reanimare, în urmă cu două luni de zile, iar de curând, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit.

Azi (15 februarie) se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării... Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot... Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu... Ce-a fost mai greu a trecut... Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare... Aveți mare grijă... Covidul e strașnic (îngrozitor)... Sănătate tuturor !!!”

Cu toate că a trecut prin momente foarte grele, mama lui Dan Bălan nu și-a pierdut optimismul caracteristic și le arată fanilor cum decurge programul ei de reabilitare după Covid: prin sport și mult timp petrecut în aer liber.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.