Cool Stuff

Povești de dragoste ca-n filme. 10 cupluri de actori care au jucat împreună și s-au căsătorit în viața reală

Zece cupluri de actori care au jucat împreună pe marele ecran și au dus relația dincolo de camerele de filmat.

Brad Pitt și Angelina Jolie au devenit unul dintre cele iubite cupluri de la Hollywood după ce s-au îndrăgostit pe platoruile de filmare ale filmului „Mr. & Mrs. Smith”. Cu toate acestea, nu sunt singurii care și-au găsit jumătatea „la job”.

Penelope Cruz, Daniel Craig sau Julia Roberts se numără și ei printre norocoși, iar unii chiar sunt căsătoriți de peste de 30 de ani. Așa că nu știi niciodată când te lovește săgeata lui Cupidon.

Iată 10 cupluri de vedete care au jucat împreună pe marele ecran și au dus relația dincolo de camerele de filmat.

„Mr. & Mrs. Smith” — Brad Pitt și Angelina Jolie

Acesta este filmul care a încheiat faimoasa căsătorie de 5 ani a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston, după ce Brad Pitt s-a îndrăgostit de colega de platou, Angelina Jolie. Cei doi s-au căsătorit în 2014, însă, în 2016, el și Angelina Jolie s-au despărțit, după o relație de 12 ani și 2 ani de căsnicie. 

„Days of Thunder” — Tom Cruise și Nicole Kidman

După ce s-au cunoscut în 1989, pe platourile de filmare de la „Days of Thunder”, pentru cei doi actori a urmat o căsnicie care a durat 11 ani. Împreună, au adoptat și doi copii. Cu toate acestea, în 2001 au divorțat, iar Nicole Kidman este acum căsătorită cu Keith Urban.

„Vicky Cristina Barcelona” — Penélope Cruz și Javier Bardem

Actorii au pus ochii unul pe celălalt în 1992, în timpul filmărilor de la „Jamon, Jamon”, însă au trecut mulți ani până au dus relația la nivelul următor. Ei s-au reîntâlnit în 2008 pe platourile de filmare de la „Vicky Cristina Barcelona”, când a început povestea lor de dragoste. S-au căsătorit în 2010 și au acum 2 copii împreună.

„Daredevil” — Jennifer Garner și Ben Affleck

Când s-au cunpscut pentru prima dată, în 2002, Jennifer Garner încă era căsătorită cu Scott Foley, iar Ben Affleck ieșea cu Jennifer Lopez. Cu toate acestea, în scurt timp au început să iasă împreună și au ajuns să se căsătorească. Au fost căsătoriți timp de 10 ani și au avut 3 copii împreună, înainte de a se despărți în 2017.

„Dream House” — Daniel Craig și Rachel Weisz

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Dream House”, în 2011 și în același an, s-au și căsătorit. Iar, în 2018, cei doi au devenit părinți pentru prima dată.

„Black Swan” — Natalie Portman și Benjamin Millepied

Natalie Portman și-a întâlnit soțul în timp ce filma pentru „Black Swan”, în 2010. Benjamin Millepied lucra ca dansator și coregraf pentru film și a fost dragoste la prima vedere. În 2012 s-au căsătorit și acum au împreună doi copii.

„The Place Beyond the Pines” — Eva Mendes și Ryan Gosling

Zvonurile că cei doi formează un cuplu au început în 2011, însă cei doi au fost foarte secretoși cu viața lor personală. Totuși se știe că sunt împreună de 10 ani și au împreună doi copii.

„Green Lantern” — Ryan Reynolds și Blake Lively

Ryan Reynolds și Blake Lively formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut în 2010, la filmările pentru „Green Lantern”, iar în 2012 s-au căsătorit. Acum, sunt o familie fericită cu trei copii.

„Step Up” — Channing Tatum și Jenna Dewan

Cuplul s-a căsătorit în viața reală fix după terminarea filmărilor de la „Step Up”. Actorii au fost căsătoriți timp de aproape nouă ani, au împreună o fetiță, dar din păcate, în 2018, cei doi s-au despărțit.

„The Mexican” — Julia Roberts și Danny Moder

Julia Roberts și-a cunoscut actualul soț în anul 2000 și s-au căsătorit la scurt timp după aceea. Daniel Mode lucrează, de asemenea, în industria cinematografică și se afla pe platourile de filmare de la „The Mexican”, atunci când a întâlnit-o pe Julia Roberts. Ei sunt încă împreună și au 3 copii.

FOTO: Bright Side

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.