Kiss Music News

Ellie Goulding, însărcinată pentru prima dată: „Sunt nerăbdătoare să devin mamă”

Ellie Goulding și soțul ei, dealerul de artă Caspar Jopling, vor deveni părinți pentru prima oară.

Ellie Goulding (34 de ani) și soțul ei, dealerul de artă Caspar Jopling (29 de ani), vor deveni părinți pentru prima oară. Artista a făcut anunțul în revista Vogue, unde a dezvăluit că se află în ultimul trimestru de sarcină. Ellie Goulding a povestit că a aflat că va deveni mămică în timpul unei vacanțe de la sfârșitul lunii august a anului trecut.

A fost nebunesc pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu era în planul nostru”, a declarat Ellie pentru Vogue. „Gândul că aș fi însărcinată nici nu părea real. (…) Sarcina m-a făcut să mă simt umană. Mă bucur de ea. Soțul meu este de asemenea încântat”, a mai spus artista.

A ținut sarcina secretă

Cântăreața și-a dorit să mențină discreția în ceea ce privește sarcina sa, dezvăluind că totul a fost o adevărată provocare pentru ea.

Asemenea stări de greață și oboseală nu am mai experimentat niciodată”, a spus. „Am impresia că este deja tabu să vorbești despre sarcină ca fiind o provocare. Nu e doar lapte și miere. Nu e doar strălucirea. Nu spun că fiecare secundă a fost dificilă. Dar n-a fost mereu ușor. Am un nou respect pentru femeile care au copii.

Abia așteaptă să revină pe scenă

În doar câteva luni, artista își va ține bebelușul în brațe. „Sunt nerăbdătoare să devin mamă, dar vreau în același timp să mă asigur că voi continua să muncesc”, a mai spus. „Abia aștept să merg din nou în turneu. Am petrecut mult timp în studio. Să devin mamă va fi o experiență cu totul nouă.”

Ellie și Caspar s-au căsătorit pe 31 august 2019, în Catedrala York din Anglia, locaș de cult din orașul natal al artistei. În ziua ceremoniei, Ellie a fost așteptată în fața catedralei de către o mulțime de fani, iar artista a purtat o superbă creație Chloe, cu  mâneci și guler în stil victorian.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.