Cool Stuff

Când începe sezonul 5 din „La Casa de Papel” și cum s-ar putea încheia întreaga poveste

Află cele mai picante teorii despre ultimul sezon din „La Casa de Papel”!

Serialul „La Casa de Papel” se va încheia anul acesta, odată cu sezonul 5, care este extrem de așteptat de către fani. Conform unui articol de pe Reddit, filmările s-ar fi încheiat deja în luna ianuarie a acestui an, așa că gașca Profesorului va reveni sigur pe micile ecrane, în 2021.

Ultimul sezon se anunță a fi extrem de bun, așa că ne așteptăm să vedem și mai multă adrenalină și să simțim și mai mult suspans. Cel puțin asta ne-a promis regizorul Alex Pina!

Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon "La Casa de Papel". Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon", a detaliat Alex Pina, în cadrul unui interviu pentru Netflix.

Teoriile fanilor

Până când ne vom putea bucura de un trailer oficial, vom continua să ne punem întrebări și să ne gândim la ce s-ar putea întâmpla în ultimul sezon. Iar asta au făcut și fanii serialului, care au găsit deja câteva teorii!

Tokio se va sacrifica pentru binele echipei

Pe Internet au tot apărut teorii conform cărora Tokio se va sacrifica și se va preda poliției, pentru a-și salva colegii. Această teorie ar fi luat naștere după ce mai mulți fani ai serialului au observat că întreaga poveste este spusă din perspectivă lui Tokio, care narează întreaga întâmplare, încă din primul episod. Dacă o ascultăm cu atenție, vom observa că totul este povestit la timpul trecut, așa că unii utilizatori de pe Reddit s-au gândit că Tokio ar putea sfârși în închisoare, iar acolo, aceasta le-ar povesti colegelor de celulă întreaga aventură prin care a trecut, pentru a-și salva echipa.

Teoria Obeliscului

O altă teorie ar fi legată de un Obelisc, pe care paparazzi spanioli au reușit să îl fotografieze, în timpul filmărilor. În imaginile surprinse se poate vedea un obelisc din aur, așezat chiar în fața clădirii unde au loc filmările. Unii fani s-au gândit că acest obelisc ar fi o metodă prin care Profesorul ar vrea să dea încă o lovitură sistemului, arătându-le tuturor cât de mult aur ascuns există de fapt în Spania.

Foto: Crush News

Însă, alți utilizatori de pe Reddit s-au gândit că obeliscul ar putea să semnifice de fapt o victorie. Iar pentru realizarea acelui obelisc, echipa Profesorului a fost nevoită să folosească o parte din aurul topit, în timp ce restul materialului rămas a fost transportat într-un loc sigur.

Răzbunarea Tatianei

Cu siguranță vă aduceți aminte de acel episod în care Berlin a povestit că a trecut prin multe divorțuri și că nicio relație de-a sa nu s-a terminat cum trebuie. Apoi, în sezonul 4, am avut ocazia de a vedea nunta lui Berlin cu Tatiana, despre care am aflat un lucru extrem de important.

Aceasta cunoștea toate detaliile despre planul jafului de la Banca Națională a Spaniei, iar acest aspect ar trebui să îl pună pe gânduri pe Profesor. În ultimul sezon, s-ar putea ca Tatiana să se reîntoarcă pe micile ecrane și nu ne-ar mira dacă aceasta s-ar alia cu Alicia Sierra pentru a se răzbuna împreună împotriva Profesorului.

Când va debuta ultimul sezon din „La Casa de Papel”

Pentru moment încă nu știu alte detalii despre ultimul sezon al serialului „La Casa de Papel”, însă, ziarele din Spania au dezvăluit că producția va reveni pe Netflix, cu ultimul sezon, în august 2021. De asemenea, din distribuție vor face parte și câteva nume noi: Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado, José Manuel Seda y Alberto Amarilla, însă nu știm ce personaje vor interpreta.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.