Kiss Music News

Anna Lesko i-a făcut cea mai frumoasă surpriză Adelei Popescu: „M-a super impresionat”

Anna Lesko a surprins-o cu bunătăți pe Adela Popescu.

Pe lângă faptul că are o siluetă de invidiat, știm despre Anna Lesko că este o gospodină desăvârșită. Și recent i-a pregătit o surpriză de zile mari Adelei Popescu. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a fost extrem de impresionată de gestul artistei și a povestit totul pe contul ei de Instagram.

Totul a pornit de la o rețetă de clătite americane. Adela i-a cerut Annei rețeta, iar aceasta i-a trimis acasă un întreg pachet cu celebrele ei pancakes.

„Ieri i-am comentat Annei Lesko la o postare pe Insta Story în care a pus niște pancakes care arătau absolut delicios. Am rugat-o să-mi trimită și mie rețeta. Eu cu Anna ne știm de la emisiune. Am avut-o invitată de mai multe ori și prea multe nu am vorbit. Întotdeauna mi s-a părut o gospodină desăvârșită și o mamă foarte bună. Am vorbit despre Adam. Și, după ce i-am scris și am rugat-o frumos să-mi trimită și mie rețeta, astăzi m-am trezit că a trimis pe cineva cu clătite acasă, clătite făcute de ea special pentru mine și pentru copii și cu rețeta, desigur. M-a super impresionat gestul ei. M-a anunțat Radu că au venit. Mulțumesc, Anna”, a povestit Adela pe Instagram.

În prezent, prezentatoarea TV  este însărcinată în cinci luni cu cel de-al treilea fiu. Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Recent, ea a povestit și cum decurge sarcina și le-a cerut fanilor idei de nume pentru bebeluș.

„Copilul meu, acesta al treilea, face bine. Săracul nici nu știu dacă e agitat sau nu e agitat sau dacă pur și simplu ce se întâmplă în viața mea este atât de agitat încât nu mai sunt atentă la el. Crește. Am fost la ecografie, urmează să fac morfologia de trimestrul 2, deci toată lumea e mulțumită”, a mai declarat Adela în emisiunea Vorbește Lumea.

„Da, m-am tot gândit la nume. Soțul și-a tatuat A pe mână. Nu pot să pun nume cu R, C, T, deci trebuie să fie cu A. Mă gândeam la Aurel. Aurică. (…) Poate, telespectatorii, dacă au inspirație, ne pot oferi și nouă niște variante. Cu A și să fie sofisticate ca și celelalte două, Alexandru și Andrei”, a glumit aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.