Kiss Music News

Vrei să ieși la cină cu Shakira și Pique, în Barcelona? S-ar putea să ți se îndeplinească dorința!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ieși la cină cu Shakira și Gerard Pique?

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ieși la cină cu Shakira și Gerard Pique? Nu oriunde, ci în Barcelona, chiar la ei acasă! Sună ca un vis frumos, însă, asta poate fi chiar experiența vieții tale. Celebra artistă și soțul ei te invită în Barcelona, pentru a-ți arăta cele mai frumoase locuri ale acestui oraș, dar și cele mai bune restaurante, unde veți mânca tapas împreună.

Iar asta nu e tot, vei fi cazat la un hotel de patru stele, iar zborul este inclus!

Însă, un singur fan se va putea bucura de toată această experiență minunată. Fanul care va câștiga tombola de pe Omaze! Pe această platformă, Shakira a organizat o strângere de fonduri pentru fundația Pies Descalzos, pe care a fondat-o în 1997, pentru a susține sistemul educațional din Columbia. Timp de 20 de ani, Shakira a luptat pentru a-i ajuta pe copiii din familiile sărace din Columbia și America Latină să aibă acces la educație.

Acum, artista apelează la generozitatea fanilor și îi încurajează pe aceștia să doneze bani pentru a susține activitatea fundației. Toți banii strânși din donații vor fi redirecționați către tinerii din medii defavorizate, pentru a-i ajuta să își continue studiile.

Așa că o simplă donație pe Omaze te poate înscrie într-o super tombolă, al cărei premiu este evident – o întâlnire cu Shakira și Gerard Pique, în Barcelona.

Iar dacă ești fanul Shakirei și îți place muzica latino, nu uita că acum poți asculta Kiss FM Latino, exclusiv pe Soundis!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.