Kiss Music News

Câinii artistei Lady Gaga au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat

Câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, după ce bărbatul care îi plimba a fost împușcat.

Lady Gaga trece prin momente grele! Doi dintre câinii eu au fost răpiți, după ce bărbatul care îi plimba a fost împușcat. Acesta a fost internat în spital în stare critică, iar buldogii francezi ai artistei au fost răpiți în timpul jafului.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru publicația People că atacul a avut loc miercuri seară, pe bulevardul Sierra Bonita din Hollywood. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-ar fi găsit pe tânărul în vârstă de 30 de ani „conștient, dar abia respirând” pe trotuar.

Victima a fost transportată la spital și se află în stare critică, a mai precizat acesta. „Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin”, a declarat ofițerul Jeff Lee pentru Fox News.

În timpul jafului, un al treilea buldog, pe nume Miss Asia, a fugit, dar a fost recuperat ulterior de către polițiști, relatează BBC. Până în prezent nu există informații care să ateste că atacatorii știau că acei câini îi aparțineau cântăreței.

Un reprezentat al artistei a declarat că Lady Gaga a confirmat că oferă o recompensă în valoare de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor ei, Koji și Gustav. În prezent, artista se află în Roma, unde lucrează la un nou film.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.