Cool Stuff

Povestea unui câine milionar. Cum a moștenit cățelușa Lulu o avere de 5 milioane de dolari!

Un cățelușă pe nume Lulu a devenit milionară, după ce stăpânul ei i-a lăsat moștenire o avere de 5 milioane de dolari.

Un cățelușă pe nume Lulu a devenit milionară, după ce stăpânul ei i-a lăsat moștenire o avere de 5 milioane de dolari. Bătrânul Bill Dorris, un cunoscut om de afaceri din Nashville, în vârstă de 84 de ani, nu a fost căsătorit niciodată, iar Lulu i-a ținut companie în ultimii ani din viață. Așa că bătrânul s-a gândit să o includă pe cățelușă în testamentul său, lăsându-i moștenire o sumă frumușică de bani, pentru ca animalul să fie cât mai bine îngrijit.

Bill a decedat anul trecut, iar de atunci, Lulu se află în grija Marthei Burton, o vecină care s-a ocupat de cățelușă și în perioadele în care Bill era plecat din oraș. Într-un interviu pentru News Channel 5, Martha a dezvăluit că Lulu este o cățelușă foarte cuminte, iar Bill a iubit-o extrem de mult.

În testamentul său, Bill a menționat că : „5.000.000 de dolari vor fi transferați într-un cont, pentru a fi folosiți exclusiv pentru micuța Lulu. Această sumă de bani ar trebui să acopere toate cheltuielile legate de nevoile lui Lulu. Câinele va rămâne în grija Marthei Burton”.

Martha a dezvăluit că nu plănuiește să îi cumpere haine scumpe sau accesorii de lux cățelușei Lulu, însă, își dorește să îi asigure tot confortul, pentru o viață cât mai sănătoasă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.