Hot On Kiss

Corina Chiriac - „Eu nu m-am certat cu femeile, ci cu bărbații, pentru că nu mă acceptau”

Ce înseamnă o „femeie de succes”? Află părerea Corinei Chiriac!

În luna martie stăm de vorba cu unele dintre cele mai de succes femei din România, iar prima ediție de Kiss Kuiz din această serie îi este dedicată Corinei Chiriac. Celebra artistă a stat de vorbă cu Ana Moga și ne-a dezvăluit detalii inedite din cariera sa, dar și un lucru special: definiția unei femei de succes.

O femeie de succes este o femeie independentă, încăpățânată, ambițioasă și liberă. Ai să râzi, dar eu nu m-am certat cu femeile, ci cu bărbații, pentru că nu mă acceptau. Aici, în Balcani, noi aveam modelul de femeie supusă. „Da, să trăiți”, „Da, tăticu!”, „Da, soțu!”, „Da, verișoru!”.

Nu e normal nici acest curent feminist, în  care femeia dă cu picamerul, dar poate că jumătatea drumului ar fi cea mai fericită opțiune. Am avut probleme cu bărbații, pe unele le-am rezolvat, altora le-am întors spatele definitiv. În schimb, n-am avut conflicte niciodată cu colegele, de niciun fel, nici cu producătoare sau regizoare. Eu față de o femeie nu devin mai importantă, că e a mea, e din gașca mea, e gagică. Dar când văd că un bărbat se crede mai important decât mine, îi zic „Stai puțin!””, a dezvăluit Corina Chiriac.

Te invităm să asculți întregul podcast de mai sus, dedicat Corinei Chiriac, iar dacă ți-a plăcut, nu uita să îi dai share, să îl asculte și prietenele tale!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.