Kiss Music News

Lady Gaga și-a recuperat câinii furați. Cine ar putea primi recompensa

Cei doi bulldogi francezi ai lui Lady Gaga au fost găsiţi teferi şi înmânaţi Poliţiei.

Cei doi câini furaţi ai cântăreţei Lady Gaga au fost găsiţi teferi şi înmânaţi poliţiei, scrie BBC. Câinii sunt în siguranță și au fost înapoiați reprezentanților cântăreței, a comunicat poliția.

Însă, detaliile despre cum au fost recuperați câinii nu sunt clare. Associated Press a relatat că animalele de companie au fost aduse la secția de poliție din Los Angeles de o femeie, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că sunt câinii ei. Se pare că cea care i-a predat nu ar fi fost implicată în atacul armat, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Lady Gaga oferise o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini, Koji şi Gustav, dar până în acest moment, nu este clar dacă femeia care i-a adus la secție a cerut banii respectivi.

„Dragii mei câini Koji și Gustav au fost furați la Hollywood în urmă cu două nopți. Inima mea este îndurerată și mă rog ca familia mea să fie din nou întreagă cu ajutorul unui act de bunăvoință. Voi plăti 500.000 de dolari pentru returnarea lor în siguranță. Trimiteți un e-mail la KojiandGustav@gmail.com pentru a ne contacta. Sau, dacă i-ai cumpărat sau i-ai găsit fără să știi, recompensa este aceeași. Continui să te iubesc Ryan Fischer, ţi-ai riscat viaţa pentru a te lupta pentru familia noastră. Vei fi un erou mereu”, a scris pe Instagram artista, care în prezent se află la Roma, la scurt timp după ce a aflat despre atac.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.