Cool Stuff

Dramă la Hollywood. Amber Heard a fost concediată din „Aquaman 2” și înlocuită de Emilia Clarke

Jason Momoa și Emilia Clarke vor juca din nou împreună, de data aceasta în filmul „Aquaman 2”.

Se pare că Jason Momoa și Emilia Clarke vor juca din nou împreună, de data aceasta în filmul „Aquaman 2”. Conform tabloidelor americane, Amber Heard ar fi fost dată afară din distribuția filmului și a fost înlocuită de Emilia Clarke, cunoscută pentru rolul lui Daeneryes Targaryen din „Game of Thrones”.

 

Amber Heard ar fi fost concediată deoarece nu s-a prezentat la „examinarea fizică” pentru rol, încălcând în acest fel mai multe clauze din contract. În urma proceselor intentate împotriva lui Johnny Depp, Amber Heard ar fi fost extrem de afectată, iar silueta ei a avut de suferit. Actrița a luat mai multe kilograme în plus în ultimele luni, deși în contractul ei există o clauză care prevede că aceasta ar trebui să fie într-o formă  fizică excelentă  înainte de filmări.

Primele zvonuri potrivit cărora Emilia îi va lua locul în „Aquaman 2” au apărut anul trecut, în decembrie, iar acum, mai multe ziare americane confirmă această decizie. Responsabilii filmului nu vor să facă dezvăluiri cu privire la distribuția noului film, însă fanii lui Johnny Depp se bucură că Amber ar putea să fie înlocuită.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.