Kiss Music News

FOTO | Jessie J l-a uitat pe Channing Tatum. Cum arată noul iubit al artistei!

Cine este și cum arată noul iubit al lui Jessie J.

Jessie J iubește din nou! După o relație cu năbădăi alături de Channing Tatum, artista și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat. Ea și-a luat prin surprindere fanii postând astăzi pe Instagram imagini cu noul ei iubit, care este tot dansator.

După ce a pus punct relaţiei cu frumosul actor de la Hollywood, în octombrie 2020, Jessie J a confirmat relaţia cu Max Pham Nguyen. Cântăreața a marcat momentul distribuind o serie de fotografii de cuplu din care se observă cât de îndrăgostiți sunt.

Nu se ştie exact când a început povestea lor de dragoste, însă cel mai probabil, idila a debutat înainte de sărbători, având în vedere că una dintre poze datează din Ajunul Anului Nou. Jessie J pare să fie extrem de fericită, mai ales că vine după o relație destul de agitată.

Jessie J şi Channing Tatum și-au confirmat relația, la scurt timp după ce actorul a divorţat de soţia sa, iar în decembrie 2019 s-au despărţit. La începutul lui 2020 s-au împăcat, dar peste doar câteva luni, în aprilie, s-au separat din nou. Ulterior, au mai dat o ultimă şansă relaţiei, pentru ca în octombrie 2020 să-și spună „adio!” definitiv.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.