Cool Stuff

Bella Hadid suferă de o boală rară. Modelul a povestit cum i-a afectat acest lucru viața

Bella Hadid a povestit cum arată viața ei luptându-se cu o boala rară.

Bella Hadid este una dintre cele mai frumoase femei din lume, un model internațional de succes și pare că are o viață perfectă, dar puțini știu că are probleme de sănătate. Modelul a vorbit deschis despre boala de care suferă și modul în care aceasta i-a afectat viața.

Ea a dezvăluit că suferă de Lyme, o afecțiune auto-imună, cu care au fost diagnosticați și mama și fratele ei. Deși de-a lungul timpului a fost destul de discretă cu privire la starea ei de sănătate, Bella mai postează, din când în când, imagini în care arată eforturile pe care le face pentru a ține boala sub control.

Asta s-a întâmplat și recent când aceasta a postat câteva imagini în care apare cu perfuzii în mâini. Bella și-a asigurat fanii că este bine și a transmis că orice ar face, trebuie să își facă timp pentru a urma tratamentul prescris de medic.

Nu este prima dată când Bella a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă. În 2016, modelul a fost speaker la un eveniment dedicat conștientizării afecțiunii și a povestit cum i-a schimbat viața faptul că suferă de Lyme. Ea a fost nevoită să renunțe la școală și să fie educată acasă. De asemenea, tot din cauza diagnosticului, a renunțat la cel mai mare vis al său: acela de a participa la curse de călărie și de a face performanță din asta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.