Cool Stuff

De nerecunoscut! Cum a ajuns să arate Mickey Rourke, unul dintre cuceritorii de la Hollywood

Uite cum arată acum cuceritorul de la Hollywood - Mickey Rourke!

În anii '80, Mickey Rourke era considerat un adevărat cuceritor la Hollywood, mai ales după apariția în filmul „9 1/2 Weeks” (9 săptămâni și jumătate). Însă astăzi, celebrul actor este complet schimbat din cauza operațiilor estetice nereușite, dar și a pumnilor încasați în timpul meciurilor de box.

În vârstă de 68 de ani, Mickey Rourke a fost o prezență destul de retrasă la Hollywood, în ultima perioadă, cele mai recente apariții ale sale fiind în filmele „Berlin, I Love You” și „The Legion”. Însă, cel mai bun moment al său din ultima perioadă a fost probabil nominalizarea la Oscar din 2009, pentru rolul din „The Wrestler”.

În ciuda faptului că nu a mai fost la fel de activ la Hollywood, Mickey Rourke și-a surprins fanii recent cu o apariție în cadrul show-ului „The Masked Singer”.

Ce s-a întâmplat cu chipul lui Mickey Rourke?

Mickey Rourke a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru DailyMail că a recurs la operațiile estetice pentru a-și reface chipul după loviturile încasate la box.

Cel mai mult mi-am dorit să-mi refac fața în urma loviturilor primite la box. Dar nu am mers la persoana potrivită pentru a mi-o reconstrui”.

Rourke a continuat: „Am avut nasul spart de două ori. Am avut cinci operații la nas și una la obrazul distrus”.

Mi-au luat cartilaj de la ureche pentru a-mi putea reconstrui nasul, apoi au urmat alte intervenții, pentru că țesutul nu se vindeca, a fost una dintre cele mai dureroase operații pe care le-am făcut”.

Însă, actorul a vorbit deschis și despre dependența de droguri și alcool și și-a asumat toată vina pentru declinul carierei sale din ultimii ani.

Faptul că mi-am distrus cariera nu a avut legătură cu drogurile și alcoolul. A fost vorba despre atitudinea mea. Am susținut că actoria nu este un job pentru un om adevărat”.

Am urlat la regizori, am amenințat producătorii, am uitat până și numele agentului meu. Știam că toate acestea nu fac bine carierei mele - să mă înconjor de oameni nepotriviți - dar în mod stupid m-am gândit că nu o să mai fiu un bărbat puternic dacă mă schimb”, a povestit Mickey Rourke pentru GQ.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.