Hot On Kiss

Kiss Kuiz | Andreea Esca - „Am admirat-o pe mama întotdeauna, mi s-a părut mereu o Wonder Woman”

Ana Moga a stat de vorbă cu Andreea Esca la Kiss Kuiz!

În luna martie stăm de vorbă cu unele dintre cele mai de succes femei din România, iar a doua ediție de Kiss Kuiz din această serie îi este dedicată Andreei Esca. Celebra jurnalistă a stat de vorbă cu Ana Moga și ne-a dezvăluit detalii inedite din cariera sa, dar și un lucru special: definiția unei femei de succes.

Nu știu dacă sunt eu în măsură să spun cum ar trebui să fie lucrurile, dar cred că pot spune că poți avea succes cu adevărat, atunci când faci ceea ce îți place. Atunci când vrei să ai succes, trebuie multă muncă și să fii foarte tenace, ai nevoie de multă ambiție, dar și să faci multe sacrificii. Și ar trebui să faci sacrificii, doar atunci când lucrezi într-un domeniu în care îți face plăcere. E important să iubești ceea ce faci. Și cred că atunci când faci ceva cu mare drag, apare și succesul”, a spus Andreea Esca.

În cadrul aceluiași podcast, Andreea Esca i-a dezvăluit Anei Moga care sunt femeile pe care le admiră:

Sunt foarte multe femei pe care le admir. Unele sunt mai puțin cunoscute, unele mai cunoscute. De obicei admir femeile care au un țel și care nu se dau bătute. Și dacă ar fi să aleg pe cineva, ar fi Caroline Fernolend, care mereu m-a uimit prin puterea de care a dat dovadă în multe situații. Îmi plac fetele de la „Dăruiește viață”, pentru că au reușit să construiască un spital. (…)

Admir femeile care sunt profesori, pentru că mi se pare extrem de greu să reușești să pui un copil pe calea lui, să poți să te impui și să te faci și iubită în același timp. Am admirat-o pe mama întotdeauna, pentru că mi s-a părut mereu o Wonder Woman, chiar nu știu cum reușea să le facă pe toate. Era de la 7 dimineața în picioare, stătea opt ore într-un spital pentru bolnavii de cancer și după venea acasă, spăla, călca, mă ducea pe mine la antrenament, mă lua de la meditații. Făcea toate astea într-o singură zi și mi se pare incredibil. Și bineînțeles, că în meseria mea, admir mai multe femei, cum ar fi Christiane Amanpour de la CNN, pentru că a realizat cele mai bune reportaje de război de până acum”, a dezvăluit Andreea Esca.

Noi te invităm să asculți interviul integral acordat de Andreea Esca, dar dacă te-a inspirat nu uita să îi dai un share!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.