NEWS

O fetiță de 9 ani și-a cărat câinele în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a-l duce la veterinar

O fetiță din Turcia a împresionat pe toată lumea, iar povestea ei și a câinelui său a devenit virală.

Povestea unei fetițe din Turcia care și-a cărat câinele în spate spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a-l duce la veterinar face înconjurul lumii. Totul a fost făcut public de medicul veterinar Ogün Öztürk, care în urmă cu câteva zile, a fost chemat în sat pentru a se ocupa de vaca unui client. Totuși, ceea ce a început doar ca o vizită de rutină, s-a încheiat cu o întâmplare pe care medicul nu o va uita curând, scrie thedodo.com.

Acolo, el a întâlnit o fetiță în vârstă de nouă ani care, aflând de prezența lui în sat, și-a luat cățelul bolnav pentru un control. Din dragoste pentru animalul său de companie, micuța Cemre nu a mai ținut cont de condițiile meteo și l-a transportat în spate cale de doi kilometri, prin zăpadă.

Evident, imaginile făcute publice de veterinar au ajuns virale. „Această fetiță a venit să-i fac câinelui o injecție când a aflat că sunt în sat pentru a trata o vacă”, a povestit medicul veterinar pe contul lui de Facebook.

El a declarat pentru presa locală că patrupedul nu avea nimic grav, ci doar o usturime puternică, rezolvată cu o injecție împotriva paraziților. Cemre i-a mulțumit și, fericită, a luat din nou cățelul în spate și a pornit spre casă.

Veterinarul a fost extrem de impresionat de afecțiunea fetiței pentru câine și nu va uita prea curând întâmplarea: „Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi”, a mai spus acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.