Cool Stuff

Fetelor, vești bune! Joseph Morgan din „The Vampire Diaries” a revenit într-un serial nou pe Netflix

Abia așteptăm să îl revedem pe Joseph Morgan în „Brave New World”!

Celebrul Joseph Morgan, cunoscut pentru rolul lui Klaus din serialele „The Vampire Diaries” și „The Originals”, revine pe micile ecrane într-o nouă producție Netflix. De data aceasta, chipeșul actor joacă în serialul Brave New World, inspirat de celebrul roman al lui Aldous Huxley, care s-a lansat pe Netflix chiar în prima zi de primăvară.  

Acțiunea serialului „Brand New World” are loc cu câteva sute de ani în viitor, când societatea găzduită de futuristul oraș Noua Londră este împărțită în clase sociale distincte. Mai exact, avem grupul Alpha – care este elita absolută, iar Epsilon și Gamma sunt considerați a fi sclavii societății. Totul este controlat de un program de inteligenţă artificială pe nume Indra, iar intimitatea şi monogamia sunt complet descurajate.

În noul serial „Brave New World”, Joseph Morgan îl interpretează pe Cjack60, un membru al clasei Epsilon, a cărui viață este complet dată peste cap în momentul în care acesta devine martorul unui incident teribil.

Atunci când lucrezi la un serial difuzat pe un psot TV, ești cumva limitat, în ceea ce privește folosirea unui anumit limbaj. Însă, în Brave New World nu am avut parte de așa ceva. Personajele au fost libere să se exprime mult mai colorat, așa că mi s-a părut ceva fun, iar întreaga experiență a fost extrem de diferită pentru mine”, a dezvăluit Joseph Morgan. 

De asemenea, Joseph Morgan s-a declarat mult mai încântat de filmările pentru „Brave New World”, decât de cele pentru „The Originals”, deoarece nu a existat o presiune a timpului.

Când filmezi episoadele unui serial care se difuzează la TV nu ai foarte mult timp la dispoziție. De exemplu, pentru The Vampire Diaries sau Originals, aveam 8 zile de filmare pentru fiecare episod. Iar de obicei, în cea de-a opta zi, aveam chiar și două echipe care lucrau cu noi, deoarece se pregăteau deja pentru filmarea următorului episod. Însă, pentru filmările serialului Brave New World, nu m-am mai simțit așa de grăbit, am avut impresia că avem la dispoziție o grămadă de timp. În plus, scenariul nu era gata când am început filmările, așa că pe parcurs am găsit noi idei pentru a-l îmbunătăți, ceea ce a fost tare!”, a spus Joseph Morgan

Din distribuția serialului „Brave New World” fac parte multe alte nume celebre, printre care Demi Moore, Harry Lloyd din „Game of Thrones”, Jessica Brown Findlay din „Downtown Abbey” și Alden Ehrenreich din „Star Wars”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.