Cool Stuff

Unde mai putem urmări serialul „Friends” în România?

Serialul „Friends” va putea fi urmărit din nou în România pe platformele de streaming.

Serialul „Friends” a făcut furori în anii 90 și este în continuare una dintre cele mai îndrăgite producții. La finalul anului 2020, „Friends” a ieșit de pe Netflix, iar fanii nu au fost deloc fericiți.

Dar revenim cu vești bune! Serialul a fost preluat de platforma HBO GO și va putea fi urmărit, din nou, în România. Toate cele 10 sezoane intră pe platforma de streaming din 15 aprilie.

Decizia vine, probabil, după ce producătorii au anunțat, anul trecut, că membrii distribuției se reunesc pentru o continuare a producției. Episodul special este produs de HBO MAX și urma să se lanseze în luna mai a acestui an, însă pandemia a întârziat filmările. Totuși, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmerm vor putea fi văzuți, în curând, din nou împreună pentru prima dată de la finalul serialului.

„Friends” a fost difuzat din septembrie 1994 până în mai 2004, are 10 sezoane și 236 de episoade. Acesta este unul dintre cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile, clasându-se anual printre primele 10 cele mai vizionate show-uri americane.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.