Cool Stuff

FOTO | Este sau nu Bruce Willis? Cine este bărbatul confundat adesea cu celebrul actor!

Un actor argentinian a devenit dublura oficiala a lui Bruce Willis.

Actorul argentinian Pablo Perillo a devenit faimos drept dublura lui Bruce Willis. Bărbatul seamănă atât de bine cu celebrul actor, încât el chiar așa se recomandă pe Instagram: Dublura lui Bruce Willis. Și cum era de așteptat, acest lucru i-a adus o comunitate de fani impresionantă pe rețelele de socializare.

Mai mult, el a filmat chiar și o campanie de atragere a turiştilor în Argentina, întreaga poveste fiind prezentată într-un mod amzuant ca şi cum Bruce Willis ar fi vizitat diverse locuri ale ţării. Campania se adresa americanilor şi chiar a dat rezultate. Oficiul de Turism al Argentinei a raportat la acea vreme o creştere a numărului de vizitatori din Statele Unite.

Pablo Perillo, în vârstă de 50 de ani, spune că s-a obișnuit cu atenția primită și recunoaște că se bucură de acest lucru. El a povestit că și dacă iese la o cafea este asaltat, iar până acum a făcut sute de selfie-uri cu fanii pe care i-a rugat mereu să rămână calmi.

Bărbatul spune că a descoperit cât de bine seamănă cu Bruce Willis pe la 20 de ani, prin 1988, după ce i-a atras atenția un prieten. Inițial, el nici nu a știut despre cine este vorba pentru că atunci abia apăruse primul film din seria „Die Hard”.

Pe atunci, Pablo era deja actor la teatru, dar treptat a alunecat, spune el fără voia lui, pe panta aceasta a dublurii din cauza presiunii din jur. „Eu am vrut să-mi fac munca mea. Nu am vrut să mă transform în Bruce Willis, ci să fiu eu însumi. Dar semăn atât de bine cu el, încât n-am avut ce face. Am început să fiu solicitat pentru diverse reclame şi să fiu chemat la show-uri TV. Au ajuns până şi propria mamă şi prietenii să-mi spună Bruce, nu Pablo”, a declarat el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.