Cool Stuff

Yeee! Protagonistul sexy din „Bridgerton” revine într-o nouă producție Netflix

Îndrăgitul actor Regé-Jean Page revine într-o producție de milioane...de dolari!

Îndrăgitul actor din serialul „Bridgerton”, Regé-Jean Page, tocmai a anunțat revine într-un nou film marca Netflix – „The Gray Man”. Regé-Jean Page a făcut marele anunț pe contul său de Instagram, publicând un screenshot al știrii postate de publicația Deadline.

Știrea vine la puțin timp după ce s-a zvonit că Page ar fi primit rolul principal în filmul de aventură „Dungeon & Dragons”, o producție Paramount, după cum dezvăluie The Hollywood Reporter.

Filmările pentru „The Gray Man” sunt programate să înceapă în două săptămâni în Los Angeles, potrivit Daily Mail. Filmul e bazează pe prima carte din seria de bestsellers cu același nume, cu care autorul Mark Greaney a debutat, în 2009. Thrillerul de acțiune va urmări „un asasin independent, fost agent al CIA Court Gentry, în timp ce este vânat în toată lumea de Lloyd Hansen fostă cohortă a CIA”, relatează Deadline.

Potrivit aceleiași publicații, se preconizează că producția va primi cel mai mare buget din istoria platformei. Actorul în vârstă de 31 de ani va juca alături de alte nume mari, precum Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Ryan Gosling, Chris Evans și Ana De Armas.

FOTO: Insta Story @regejean

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.