Hot On Kiss

Kiss Kuiz | Andra - „Tata a renunțat la absolut orice din viața lui pentru a fi alături de mine”

Ascultă acum podcastul Kiss Kuiz cu Andra!

În luna martie stăm de vorbă cu unele dintre cele mai de succes femei din România, iar a noua ediție de Kiss Kuiz din această serie îi este dedicată Andrei. Celebra artistă a stat de vorbă cu Andreea Berghea și ne-a dezvăluit detalii inedite din cariera sa, dar și un lucru special: definiția unei femei de succes.

Cred că femeia de succes trebuie în primul rând să creadă în ea, indiferent de cariera pe care și-o alege. Trebuie să aibă încredere în ea, în abilitățile ei și în puterea de a lua decizii bune, bazate pe cunoștințe, dar și pe instinct, pentru că noi femeile avem un instinct și trebuie să ținem cont de el. Nu trebuie să ne punem frâne, din contră, trebuie să credem în tot ceea ce suntem conștiente că putem să facem”, a spus Andra.

În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a dezvăluit cine sunt femeile care au inspirat-o de-a lungul carierei.

Bineînțeles că fiind îndrăgostită de muzică, mi-am luat ca reper femeile de succes din industrie. Fiind atât atât de pasionată de muzică, mi-am luat ca modele în viață, alte cântărețe de succes. Din România, le-am admirat mereu pe Monica Anghel, Angela Similea, Aura Urziceanu, dar și din muzica populară – pe Maria Ciobanu și Irina Loghin. Mereu îmi ziceam – „Doamne, dar ce cariere de lungă durată, dar ce frumoase sunt, dar uite cum au grijă de ele”. Energia și muzica lor mereu m-au inspirat. (...) Norocul meu în viață a fost că mi-am dorit atât de mult să cânt, încât am avut ocazia de a o face chiar alături de ele”, a dezvăluit Andra.

De asemenea, Andra ne-a povestit despre începutul carierei sale și despre susținerea de care a avut parte atunci când a debutat.

Am avut norocul de a fi susținută de părinții mei încă de mică, pentru că au crezut în talentul meu. Au jucat rolul susținătorilor, dar și sponsorilor, pentru că au investit în costumațiile mele, în înregistrările primelor melodii. Au fost acolo pentru fiecare vis de-al meu. Ei m-au ajutat să construiesc această carieră. Tata a renunțat la absolut orice din viața lui pentru a fi alături de mine. Chiar a făcut o școală de management și impresariat artistic, pentru că nu știa la început ce înseamnă să semnezi un contract cu o casă de discuri”, a povestit Andra.

Și dacă tot am dedicat această lună femeilor, am discutat cu Andra și despre fiica ei, Eva, care face senzație deja pe rețelele de socializare.

Eva este extrem de curajoasă. Pe lângă celelalte calități, cred că atuul ei principal este curajul de a face un pas în față și de a arăta ce știe. Pe când David este la fel de talentat, dar partea lui sensibilă cred că îl va ajuta în viață. El nu se aruncă, până nu vede cât de adâncă este piscină. Dar îmi place acest lucru, e o dovadă că doi copii din aceeași familie pot fi atât de diferiți din acest punct de vedere”, a spus Andra.

Te invităm să asculți întregul podcast cu Andra și Andreea Berghea, pe SOUNDIS. Iar dacă ți-a plăcut, nu uita să-l share-uiești cu prietenele tale

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.