Hot On Kiss

Kiss Kuiz | INNA - „Pentru mine, succesul poate fi o povară sau ceva la care aspir în continuare!”

Te invităm să asculți acum cel mai tare Kiss Kuiz cu INNA!

În luna martie stăm de vorbă cu unele dintre cele mai de succes femei din România, iar a noua ediție de Kiss Kuiz din această serie îi este dedicată Innei. Celebra artistă a stat de vorbă cu Andreea Berghea și ne-a dezvăluit detalii inedite din cariera sa, dar și un lucru special: definiția unei femei de succes.

O femeie de succes trebuie să fie inteligentă, răbdătoare, iubitoare și gata să facă orice pentru pasiunea și job-ul ei”, a spus INNA.

De asemenea, artista ne-a dezvăluit cine a fost persoana care a susținut-o cel mai mult în carieră.

Managerul meu Lucian a fost cea mai dedicată persoană, în ceea ce privește cariera mea. Dar și părinții mei, care atunci când visam eu să devin entertainer, îmi spuneau „Da, sigur, poți să fii orice, numai să îți dorești cu adevărat. Dar Lucian cu siguranță și-a pus amprenta asupra carierei mele acum 14 ani!”, a spus INNA.

În cadrul aceluiași interviu, INNA ne-a spus care sunt femeile de succes pe care le admiră, iar mama ei ocupă un rol important în acest top.

Mama mea cred că este cea mai de succes femeie pe care am cunoscut-o. Mamele în general sunt femei de succes. Dar, apreciez și foarte multe artiste de succes. Țin minte că acum 14 ani, aș fi spus P!NK, dar mi s-au mai schimbat puțin gusturile, pentru că nu a mai scos piese așa de des. Dar mi-a plăcut mereu de P!nk, dar și de Beyonce sau Rihanna”, a povestit INNA.

Cum este succesul pentru INNA?

În funcție de ziua în care mă trezesc, pentru mine succesul poate fi o povară sau ceva la care aspir în continuare. Să zicem că astăzi nu e o povară, pentru că  mă pregătesc să merg la o ședință foto și am o gramadă de idei. Dar, în alte zile, în care nu mai am timp nici să respir, aș spune că succesul e cea mai mare povară pe care viața mi-a dat-o. Dar cred că succesul nu înseamnă să fii un actor sau o cântăreață celebră, sau să ai un job la care multă lume aspiră. Dimpotrivă, succesul înseamnă să ai job-ul tău, unde să te simți fericit, un job pe care să îl faci cu plăcere”, a declarat INNA.

Te invităm să asculți întregul podcast cu INNA și Andreea Berghea, pe SOUNDIS. Iar dacă ți-a plăcut, nu uita să-l share-uiești cu prietenele tale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.