Cool Stuff

Care sunt mai piratate filme din lume la începutul lunii martie

Află ce filme noi au intrat în topul celor mai piratate producții din lume!

Chiar dacă anul acesta cinematografele au fost mai mult închise, oamenii nu au vrut să rateze cele mai noi filme lansate. La și în cazul celor care nu au abonamente pe Netflix, Amazon Prime sau HBO GO. Ei găsesc întotdeauna soluții!

Săptămânal, Torrent Freak pune la dispoziție o listă actualizată cu cele mai piratate filme din ultimele 7 zile. Majoritatea sunt producții noi, din 2021, iar o parte din ele încă nici nu au apărut la cinema, așa că iată care au fost cele mai piratate filme în ultima săptămână.

10. Boss Level

Un ofițer din forțele speciale, acum retras din activitate, se trezește prins într-un soft care îl duce într-o buclă temporală, de unde nu poate scăpa. Iar la finalul aceleiași zi, e mereu ucis. Odată ce înțelege acest lucru, Roy începe un șir nesfârșit de încercări de a scăpa viu din acea zi, chiar dacă asta înseamnă explozii, urmăriri, căderi spectaculoase, lupte cu inamici neașteptați, și, evident, să moară din nou și din nou, în cele mai sângeroase moduri.

9. The Little Things

Șeriful adjunct Joe Deacon, este trimis la Los Angeles pentru ceea ce ar fi trebuit să fie o misiune scurtă de colectare a unor dovezilor. În schimb, el ajunge să fie implicat în căutarea unui criminal în serie care terorizează orașul.

8. Tenet

Tenet este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional. Înarmat cu un singur cuvânt - Tenet - şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu o călătorie în timp. Inversiune.

7. The Mauritanian

Mohamedou Ould Salahi luptă pentru libertatea sa după ce a fost reținut și închis, fără probe, de guvernul SUA ani de zile.

6. Wonder Woman 1984

Wonder Woman a revenit cu un nou film care a cucerit inimile fanilor. Acțiunea o plasează pe aceasta în anii 80, față în față cu doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

5. Crisis  

Crisis aduce împreună trei povești diferite din lumea opioidelor. Pe de o parte, ne întâlnim cu un traficant de droguri care organizează o operațiune de contrabandă cu Fentanyl între mai multe carteluri din Canada și SUA. Pe de altă parte, avem un arhitect care se recuperează dintr-o dependență de OxyContin. Și nu în ultimul rând, un profesor universitar care descoperă lucruri neașteptate despre angajatorul său, o companie de medicamente cu influență profundă a guvernului, care aduce pe piață un nou analgezic „care nu dă dependență”.

4. Coming 2 America

Monarhul african Akeem află că are un fiu pierdut în Statele Unite și trebuie să se întoarcă în America, pentru a-și întâlni moștenitorul și a construi o relație cu fiul său.

3. Monster Hunter         

Când Locotenentul Artemis și soldații ei sunt transportați într-o lume nouă, ei se angajează într-o luptă disperată pentru supraviețuire împotriva cu puteri incredibile. Lungmetrajul este bazat pe jocul video de Capcom.

2. Tom and Jerry 

Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând organizatorului evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

1. Raya and the Last Dragon

Într-un tărâm cunoscut sub numele de Kumandra, un Pământ reimaginat, locuit de o civilizație antică, o răzbionică pe nume Raya este hotărâtă să găsească ultimul dragon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.