Kiss Music News

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți: „Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre”

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți!

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți! Smiley a împărtășit vestea și cu fanii săi, pe Instagram, unde a publicat un clip emoționant cu Gina, filmat chiar înainte de a merge la maternitate.

Smiley le-a dezvăluit fanilor că fetița sa este sănătoasă, și că are o greutate de 3,230 kg și 51 cm. Însă, cântărețul nu a făcut deocamdată public numele fiicei sale.

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta.
Sunt primele ore din cea mai frumoasa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai sus imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a transmis Smiley.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.