NEWS

Regina Marii Britanii le dă replica lui Meghan Markle și Prințului Harry, după interviul controversat cu Oprah Winfrey

Ce spune Regina Marii Britanii despre dezvăluirile șocante făcute de Meghan Markle și Prințul Harry!

Palatul Buckingham a lansat marți, 9 martie, o declarație în numele Majestății Sale, la două zile după difuzarea interviului controversat, realizat de Oprah Winfrey cu Prințul Harry și Meghan Markle. 

Potrivit reacției venite din partea Palatului Buckingham, „întreaga familie a fost întristată să afle provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani Harry și Meghan. Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

Ce a dezvăluit Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey

Meghan Markle a făcut o serie de declarații șocante în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, dezvăluind că s-ar fi gândit de multe ori la sinucidere cât timp s-a aflat în sânul familiei regale britanice.

După luni întregi de atacuri din partea presei, Meghan Markle se gândea serios să își ia viața, după cum relatează publicația Vogue. „Pur și simplu nu vedeam altă soluție. Stăteam toată noaptea și nu înțelegeam cum totul putea să se năruie într-un asemenea hal”, i-a spus Meghan lui Winfrey.

Când s-a simțit depășită de situație, Ducesa a încercat să îi povestească soțului ei, Prințul Harry, prin ce trece, chiar dacă nu i-a fost ușor. „Îmi era foarte rușine să o spun la acel moment și îmi era rușine să o spun în fața lui Harry mai ales, știind cât de mult a suferit și cât a pierdut de-a lungul timpului, dar știam că, dacă nu o spun, o voi face. Pur și simplu nu-mi mai doream să trăiesc. Era un gând cât se poate de clar, de constant și de înfricoșător.

„Te gândeai la sinucidere?”, a întrebat Oprah Winfrey, vizibil mișcată de declarațiile lui Meghan Markle. „Da”, a răspuns scurt aceasta.

Familia regală, acuzată de rasism

Meghan Markle a acuzat familia regală de rasism, dezvăluind în interviul acordat lui Oprah Winfrey alături de Prințul Harry că la palat au avut loc discuții despre ce culoare ar fi urmat să aibă copilul ei.

În interviul care durează două ore, Meghan Markle acuză Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare s-ar fi putut dovedi copilul ei și al Prințului Harry, Archie, și spune că faptul că micuțul nu are un titlu regal se datorează chiar acestui lucru. Din același motiv fiul lor nu ar fi primit măsuri de securitate obișnuite pentru membrii familiei regale.

Câți bani au primit Prințul Harry și Meghan Markle în urma interviului cu Oprah Winfrey

Chiar dacă interviul Ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey s-a dovedit a fi uimitor de spumos și de complex, Prințul Harry și Meghan Markle au mărturisit totul despre familia regală britanică pe gratis.

Cuplul, care are o avere estimată la 10 milioane de dolari nu a primit niciun ban în urma interviului cu mogulul de presă – în schimb, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Winfrey, Harpo Productions, care s-a ocupat de realizarea și producția controversatului interviu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.